Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТРИК, с който да почистим снега от колата за 1 минута

02 февруари 2022, 10:51 часа

Съществува един трик, благодарение на който шофьорите успяват да почистят автомобила си от снега точно за една минута. Най-важно е, че този метод няма да ви струва абсолютно нищо, а и ще ви спести мръзнене в студа.

За целта ви е нужно парче картон, което да поставите върху предното стъкло на автомобила си. За да бъде ефектът максимален, нужно е да се подбере картон с големината на прозореца и да бъде плътно прилепнал към него.

Не забравяйте обаче да го сложите от предната вечер. Единственото, което трябва да направите на сутринта, преди да се качите в автомобила си, е да премахнете картона и да го приберете в багажника за следващо ползване.

По стъклото няма да има замразен лед, който да се налага да чистите близо половин час и през това време да измръзвате. Всичко се случва наистина лесно и бързо.

Палим колата грешно през зимата - ето как е правилно

Не забравяйте да се сдобиете с картонен материал. Ако е нужно, може предварително да го изрежете във формата на стъклото. Ако обаче не ви се занимава, не е чак такъв проблем. Картонът със сигурност ще предпази стъклото от замръзване, а най-важното е, че няма да ринете снега, защото само с едно движение той ще бъде на земята.

Опитайте и си спестете време и студ!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес