Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 9-те най-чести грешки в ЛЮБОВТА

10 септември 2021, 20:14 часа

Най-после сте открили мъж, за когото смятате, че си струва да бъде в живота ви. Докато първоначално връзката ви може да бъде изпълнена със забавления и вълнуващи трепети, тези първи седмици могат да бъдат определящи дали отношенията ви ще продължат. Това е списък на най-честите грешки, които партньорите допускат в началото.

1. Прекалено бързо се влюбвате

Минала е едва седмица от началото на връзката ви и вие вече смятате, че той е единственият. Може да има химия помежду ви, но новият ви партньор може да ви вижда само като кратко забавление. Не се влюбвайте прекалено бързо, преди да сте сигурни, че той също има сериозни намерения към вас.

2. Прекалено бързо разкривате чувствата си

Когато става въпрос за емоционални изказвания от рода на: "Мисля, че се влюбвам в теб" и "Може би ти си мъжът на живота ми", по-добре не му ги казвайте още в началото. Няма проблем да си ги мислите, но има голяма вероятност да го накарате да избяга, ако той не изпитва същото към вас (все още).

3. Заливате го със съобщения

Когато харесвате някого, разбира се, искате постоянно да си говорите с него. Но непрестанното изпращане на съобщения определено е един от най-сигурните начини да отблъснете новия си партньор. Така показвате, че ви липсва самоконтрол и сте прекалено лесна плячка, а не забравяйте, че мъжете са ловци по природа и обичат предизвикателствата.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес