Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОВА е вашият Хелоуин костюм според ЗОДИЯТА!

28 октомври 2021, 11:55 часа

ОВЕН

Овните не се страхуват да се борят за това, в което вярват и към което се стремят. Не приемат лесно чуждо мнение, а предпочитат да налагат своето. Те са амбициозни индивидуалисти. Идеално би им паснал образа на Лейди Гага или Жената войн.

ТЕЛЕЦ

Твърдоглави, капризни, изискващи и критикуващи, но и много сърцати, телците биха се чувствали идеално в образа на Тинкърбел, Рейчъл Грийн от "Приятели" или Бел от "Красавицата и звяра".

Трите зодии, които много трябва да внимават през 2022 година

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много социални, забавни, сръчни, умни, находчиви, бъбриви, въобще близнаците са пълни с енергия. Би им подхождал образа на Станли Ипкинс от "Маската" или пък Пепеляшка.

РАК

Романтични, чувствителни и отдадени на семейния живот - такива са раците. Но макар да изглеждат лесно раними, те се изявят като изключително силни личности, много целеустремени в живота си и много борбени. Идеалният хелоуин образ за тях би бил Бела от "Здрач" или нещо съвсем различно от романтиката и по-близо до смелостта и упоритостта на зодията - Нео от "Матрицата".

ЛЪВ

Лъвовете са смели, горделиви, родени да командват, много суетни и независими. И изборът на хелоуин костюм трябва да е идеално отражение на темпераментния им характер. Ето защо подходящи образи са Мерида от "Смело сърце" или пък Мадона.

ДЕВА

Суетни, педантични и много организирани, Девите ще се чувтсвта идеално в образа на Моника Гелър от "Приятели", Бионсе или просто принцеса.

ВЕЗНИ

Везните могат да са безкрайно спокойни, но и крайно изнервени. Може да са душата на компанията или да си стоят кротко в някой ъгъл. Техният противоречив характер идеално си пасва с образи като Мери Попинс, например.

СКОРПИОН

Скоприоните са страстни, хитри, манипулативни, много остроумни и целенасочени. Тези хора обикновено са много потайни и добре прикриват емоциите и мислите си. Идеалният хелоуин костюм за един скорпион би бил този на зомби, герой от Семейство Адамс или пък Валдемор от "Хари Потър".

СТРЕЛЕЦ

Обичайно те летят някъде в небесата и трябва все някой да ги приземява. Обичат пътешествията, бохемския начин на живот, не умеят да пазят тайни, ама въобще, безкрайни оптимисти са и много добронамерени. Хелоуин костюми на хипи, принцеса Лея, Джой от филма "Отвътре навън", Майли Сайръс идеално ще им паснат.

КОЗИРОГ

Козирозите са много отговорни, интелигентни, работливи, организирани и последователни. Ето защо може да им пасне за хелоуин да се маскират като Кейт Мидълтън, принцеса Елза.

Мъжете от тези ЗОДИИ никога няма да се променят, каквото ще да става!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са амбициозни, индивидуалисти, артисти, мечтатели. Имат огромно сърце и много позитивна енергия. Но често са и твърде многословни и философстващи на всякакви теми. Идеалният хелоуин образ за Водолеите би била Фиби от "Приятели", Снежанка, Анджелина Джоли.

РИБИ

Много интелигентни, но това редовно ги превръща и в дървени философи. Чувствителни и добри приятели са, много отговорни и чудесен пример за подражание. Те са вечно търсещи и експериментиращи, много любопитни и затова лесно биха влезнали в образа на Алиса от Страната на чудесата, например.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес