Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ще накарат някой да се влюби в тях през втората половина на НОЕМВРИ

12 ноември 2021, 15:58 часа

Когато човек се влюби, в стомаха му веднага започват да пърхат крилете на пеперуди. Целият му свят се преобръща, а мислите са насочени единствено към човека, успял да открадне ума им.

През втората половина на месец ноември 3 ще са зодиите, които ще накарат някой друг да се чувства по този специален начин. Те ще бъдат истински изкусители и ще омайват с чара си.

Ето кои са тези 3 зодии, които ще ви накарат да полудеете по тях:

• Водолей;

Водолеите се открояват със своята несравнима артистичност. Те винаги са щури, забавни и с усмивка на лице. Много трудно някой може да развали настроението на вятърничавия Водолей, който не спира да гони мечтите си, колкото и невъзможни да са те.

Какво прави истински щастлива всяка ЗОДИЯ?

През втората половина на месец ноември представителите на останалите зодии ще се чувстват привлечени от харизмата на Водолея. Ще забравят за всичко останало и ще са в готовност да предприемат дори още по-сериозни стъпки.

• Рак;

Раците са странна зодия. Винаги пасуват и чакат човека отсреща да им демонстрира загриженост и привързаност. През втората половина на месеца, без много усилия, ще направят така, че противоположния пол да бленува по тях.

Много е вероятно интересът да е от човек на работното място. Раци, пригответе се някой да се влюби във вас до полуда.

• Козирог.

И Козирозите ще разпръсват чар, романтика и екзотика. Те ще бъдат в центъра на вниманието до края на месец ноември. Ще впечатляват околните с гениални идеи и ще им се иска това никога да не свършва. Харесва им да получават внимание и се чувстват наистина специални.

Козирози, това влюбване може да е съдбоносно за вас. Не сигурно, че трепети ще има само в човека отсреща. Звездите загатват, че и вие самите ще попаднете в капана на любовта.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес