Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шест типа целувки, които жените мразят

03 август 2015, 14:00 часа

Прекомерното използване на езика

Когато прекалите с движенията на езика или действате с него твърде грубо, бихте развалили удоволствието от насладата на момента. Всяко нещо в прекомерни количества е по-скоро вредно и неприятно.

Плахата целувка

От друга страна, когато момичето се чувства готово за повече романтика, е доста скучно да я оставите в продължително и незадоволено очакване. Десетките краткотрайни досега с нейната уста, без по-дълбоко проникване с език, биха я раздразнили и разочаровали.

Задушаваща

Страхотната целувка би трябвало да я остави без дъх. Но, не буквално! Тя не бива да се чувства като безпомощен удавник. Оставете глътка въздух за нещастното момиче, в противен случай ще убиете романтичното настроение.

Твърде влажна

Уфф…познато ли ви е това усещане, когато слюнката остане по лицето, ви след като сте били целунати?! Момчета, това не е онази влажност, която момичетата търсят!

Мъртви устни

Това е типа целувка, при който устните не реагират, сякаш не участват в целувката. Тя ще се чуди, вие наистина целувате ли я, или тя нещо се е объркала. Една такава подобна ситуация и сте загубили нейния интерес завинаги.

Вакуумът

При този вид целувка тя се чувства така сякаш някой се опитва да изсмуче всичкия въздух от устата й. Пробвайте да третирате устните си с ръчен вакуум. Е, точно същото е! Може би не ви хареса. На нея също!

източник: lifebg.net

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес