Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Промяна или среща с врага: Какъв знак е да намериш перо върху дрехите си?

24 февруари 2023, 20:00 часа

Понякога косми или пера залепват за дрехите ни. Обикновено те се премахват, без човек дори да се замисли за смисъла. Често намирането на перо върху дрехите е добър знак. Какво гласят народните поличби?.

Намирането на перо върху дрехите добър или лош знак е

Народните знаци казват, че в повечето случаи това е наистина благоприятен символ. Може да означава щастлива промяна, късмет и успех.

Но перото върху дрехите може също да показва среща с врага и интригите на конкурентите. Ето защо, преди да си отговорите дали това е добър или лош знак, трябва да разгледате по-отблизо находката. Важно е да вземете предвид размера и цвета на перото.

5 знака, показващи, че човек ви е изпратен от съдбата

Перо върху дрехите: какво означава това

Малко птиче перо говори за някаква новина или незначително събитие. Ако перото е средно, тогава то предупреждава за по-важно събитие. Големите говорят за съдбовни промени. Това са събития, които могат радикално да променят живота на човек.

Повече за това какво означава находка върху дрехите, ще каже цвета на перото:

  • черно - среща с врага, машинациите на конкурентите;
  • бяло - щастлива промяна;
  • пъстро - животът ще стане по-ярък и по-забавен;
  • червено - късмет, голяма печалба.

За самотните мъже и жени бялото перо говори за среща със съдбата. Такава находка на дрехи предупреждава за предстояща промяна в социалния статус. Ето защо е важно да не пропускате шанса си, летейки в облаците.

Зовът на съдбата: 5 признака за предстояща опасност, които не бива да пренебрегвате

Народни знаци за използването на перото

Нашите предци са имали много суеверия в арсенала си, включително тези, свързани с птичи пера. Бил е любим атрибут на вещиците и магьосниците. Те са били използвани за създаване на амулети и талисмани.

Бялото перо става защитник от тъмните сили. Жените ги вкарват в обеци или пришиват към дрехите. Смятало се, че красивите бели пера могат да неутрализират зли очи и дори развалят магии. Поставяли са ги и във венци, сплетени от лечебни билки. Те били втъкани в различни тъкани, за да защитят щастието на семейството, да привлекат просперитет и хармония.

Черните магьосници редовно използвали гарвановите пера. Но този атрибут има твърде мощна сила, така че не е лесно за обикновен човек да се справи с него. Поради тази причина черните пера никога не са били прибирани. И ако внезапно го намерите в къщата, тогава задължително се извършва обред за пречистване.

Но такова перо ще привлече късмет в бизнеса. Следователно, може да се постави на работния плот, между документите.

Пъстрите пера са били използвани и в бялата, и черната магия. Може да им се придаде всякакво значение. Желаещите да привлекат богатство го пребоядисвали в златист цвят и го държали у дома на уединено място.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес