Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проклятието на високосната година: Защо е по-добре да не се женим през 2024 г.?

29 декември 2023, 10:00 часа

От древни времена хората са вярвали, че настъпването на високосна година обещава само проблеми и нещастия. Актуално ли е суеверието днес и как може да провали плановете на встъпващите в брак?

В миналото сватбите били отлагани за следващата година, тъй като имало голям риск бракът да бъде нефункционален и дори да завърши със смъртта на един от съпрузите. Трябва ли да се вярва на стари знамения днес и възможно ли е да се оженим през 2024 г.

Суеверия за високосна година: Защо плаши хората, какво да не правите през 2024 г.

Кой може да се ожени на високосна година?

Не е толкова трудно да разберете приблизително какво да очаквате от 2024 г. романтично. На първо място трябва да анализирате собствения си живот през последните четири години - всички действия, възможни конфликти, взаимодействия с любовника.

Ако няма какво да криете и всичко е наред, можете да се ожените. Никаква негативна карма няма да ви засегне. Ако е обратното, тогава е по-добре да отложите празника си за следващата година.

В противен случай високосната година ще доведе до много проблеми. Възможно е през 2024 г. да бъде разкрита тайна, която е била крита дълго време, особено ако е изневяра. Ето защо дори тези, които са напълно сигурни в своята сродна душа, не трябва да планират сватба през първите шест месеца на годината. Много неща могат да се променят драматично през това време.

Какви са вярванията за високосна година, какво може и какво не може да се направи през 2024 г.?

Кои месеци са най-подходящи за планиране на сватба?

През 2024 г. все още ще има няколко периода, когато влюбените ще могат безопасно да отпразнуват тържеството. За да изчислите датата на сватбата, трябва да съберете всички числа за следващата година - две двойки и една четворка.

Получаваме числото осем - безкрайност. Идеалният месец е, разбира се, август. С неговата специална сила хората с чиста карма могат да получат връзка за цял живот. Ще бъде много силна любов.

Освен това, всеки месец след август е подходящ за сватба – септември, октомври и ноември. Но не трябва да планирате сватба през декември, тъй като това е последният етап от годината. Тогава кармичните проверки ще се увеличат многократно и сватбата може бързо да отстъпи място на развода.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес