Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нумеролог разкри какво означава датата на вашата сватба

12 септември 2023, 21:16 часа

Нумерологът Нана Сивак е сигурна: сватбата е събитие, което за повечето от нас се случва веднъж в живота. А изборът на дата за сватба е също толкова важна част от подготовката за събитието, колкото изборът на зала или булчинска рокля.

От нумерологична гледна точка можете да определите енергията на всеки ден и  как ще се развие брака ви, като съберете числата на датата, така че да получите число от 1 до 9.

Ако датата на сватбата е на 1, 10, 19 или 28 число в месеца, енергията на деня ще съответства на енергията на числото 1. Такива бракове се характеризират с редуване на тъмни и светли ивици на съвместния живот. Разногласията в двойката са неизбежни, защото всеки от съпрузите ще се опита да покаже своя характер.

Как датата на брака влияе върху качеството на семейния живот?

Ако датата на сватбата е на 2, 11, 20 и 29 число на месеца, енергията на деня ще съответства на числото 2. Семейният живот в брака, сключен на този ден, обикновено е щастлив.

Ако датата на сватбата се пада на 3, 12, 21 или 30 число на месеца, енергията на деня ще бъде същата като тази на тройка.

В такива бракове обикновено съпрузите пренасят любовта си през всичките брачни години. Ключът към силната връзка обаче е не само взаимното чувство, но и набор от правила, които трябва да бъдат установени в самото начало на съвместния живот.

Ако датата на сватбата е на 4, 13, 22 и 31, енергията ще съответства на четворка. Според експерта това са много успешни бракове, изградени върху взаимна грижа един към друг.

Ако датата на сватбата е на 5, 14 и 23 число на месеца, енергията на деня ще съответства на енергията на числото 5. В семейния живот за такива двойки е трудно да избегнат конфликти, особено в началото на връзка. Но ако съпрузите успеят да преодолеят този етап, те имат всички шансове да живеят щастливо заедно дълги години

Щастливи дни за сключване на брак през 2023 г.

Ако датата на сватбата е на 6, 15 и 24 число от месеца, енергията на този ден ще съответства на числото 6. Основното значение в живота на такива двойки ще бъде отглеждането на общи деца и подобряването на дома. Семейството винаги ще бъде на първо място за мястото на съпрузите.

Ако влюбените се съберат на 7, 16 и 25, енергията ще съответства на числото 7. Семейният живот при такива двойки обикновено е много богат и интересен. Съпрузите споделят интересите си и са готови на всякакви приключения, благодарение на което взаимната им любов става все по-силна с годините

Ако датата на сватбата падне на 8, 17 и 26 от месеца, енергията на този ден ще съответства на числото 8. Семейният живот в такива двойки се изгражда на базата на взаимно разбиране.

Искате ли да се ожените на 9, 18 и 27 число от всеки месец? Тогава енергията на всеки ден ще съответства на енергията на числото 9. Семейният живот в такива двойки е доста труден. Между партньорите често се появява отчуждение и в един момент всеки от тях започва да живее собствения си живот.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес