Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На крилете на любовта: Ето как да привлечете любовта на живота си

24 май 2023, 17:33 часа

Може би сте скептично настроени към силата на позитивното мислене и използването на мислите за призоваване и материализиране в живота ви на това, от което се нуждаете, но много сериозни хора обясняват, че проявлението се случва според принципите на закона за привличането, който гласи, че това, което мислите, е това, което създавате. С този начин на мислене можете да привлечете в живота си всичко, което искате - мечтаната работа, повече пари, специалния човек и желаната връзка. Ако от дълго време искате някой специален човек в живота си, опитайте тези принципи за привличане на партньор.

Изберете кого искате да привлечте 

Когато става въпрос за привличане на партньор, първо трябва да знаете какъв трябва да бъде вашият идеален партньор. Помислете и запишете всичко, което искате в един партньор, включително характер, личностни черти и интереси (и всичко между тях). Нищо не е забранено. След това прегледайте този списък и определете кои качества са най-важни за вас. Може да си мислите, че искате до себе си човек, който е успешен в бизнеса, но всъщност искате партньор, който ще бъде до вас и ще подкрепя мечтите ви. Важно е да разпознаете истинските си нужди, т.е. това, което цените най-много в една връзка - колкото по-ясни сте в желанията си, толкова по-бързо и лесно ще бъде проявлението.

ТОП 5 символа за привличане на щастие във вашия дом

Привличане с помощта на дневник

Когато знаете какъв човек искате в живота си, воденето на дневник ще подпомогне проявлението. Можете да пишете утвърждения или да записвате качествата, които искате партньорът ви да притежава, по няколко пъти на ден. Важно е да пишете в сегашно време. Така че вместо "Искам да..." напишете "Виждам човек, който е мил, добър, забавен и състрадателен и обича природата като мен".

Писането в сегашно време потвърждава, че проявлението ви се случва, че работите са в ход, а не потвърждава, че искате то да се случи. Ако говорите за желания партньор така, сякаш той вече присъства в живота ви, ще ви бъде по-лесно да го откриете. Думите ви имат сила, затова влагайте в тях намерение и осъзнатост.

Направете дъска на желанията 

Добра идея е също така да създадете табло с визия за това как изглеждат вашите любовни отношения. Това може да включва романтични вечери, които ще имате, места, до които ще пътувате, дейности, които ще правите заедно, годежен пръстен, който ще получите, дом, който ще споделяте... Таблото за желанията ще ви помогне да затвърдите представата си за човека, когото искате, и проявлението ви ще се случи по-бързо... Поставете дъската си на място, където не може да я видите - това позволява на човека, който се опитвате да привлечете, да получи пространство и енергия, за да се появи. Помнете - вие не желаете той просто да се появи, а да го задържите в пространството, където вече е, в живота ви в настоящия момент.

10 съвета за привличане на щастие

Привличането на партньора ви има нужда от подробности

Представете си живота си с този човек - визуализацията е чудесен инструмент за проявление, тъй като ви позволява да си представите детайлите и да почувствате целите си реални и осезаеми. Всеки ден отделяйте по малко време (няколко минути), за да седнете тихо, да затворите очи и да си представите идеалния си живот с този специален човек. Помислете за нещата, които правите заедно (пътуване, сватба, гледане на сериал, пазаруване, разходка, гледане на деца). Ако си представите, че сте заедно на плажа, усетете мириса на морето, вкуса на солената кожа, храната, която споделяте, гледайки се през масата, докато вятърът носи мириса на борови дървета. 

Вярвайте, че заслужавате това, което поискате

Ако сериозно желаете да проявите истинска любов, изключително важно е да вярвате, че я заслужавате. Например, ако си казвате, че нямате късмет с партньорите, ще проявите лош късмет в любовния си живот. Отделете известно време, за да се вгледате в себе си и да помислите дълбоко. Опитайте да дишате дълбоко, да медитирате или да си водите рефлексивен дневник, за да идентифицирате ограничаващите убеждения, които имате за любовта. Ежедневните утвърждения за повишаване на самооценката ви също могат да ви помогнат да се почувствате достойни за този вид любов.

Проявление и действие

Проявлението обаче не е пасивно - все пак трябва да излезете навън и да действате, за да откриете и привлечете сред хората около вас този, който е вашият истински партньор. Така че, регистрирайте се в приложение за запознанства, което отговаря на стремежите ви, позволете на приятелите си да ви запознаят с някого, съберете смелост да се приближите до някого, когото харесвате, и да му кажете, че е сладък. Присъединете се към група за пешеходен туризъм или към арт работилница, ако искате партньор, който споделя тези интереси. И така, излизайте, движете се сред хората и ходете на срещи - проявлението изисква подкрепата на действието.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес