Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъж оправда сексуален тормоз с "позволение" от Доналд Тръмп

24 октомври 2018, 13:01 часа

Мъж, който беше арестуван за това, че по време на полет опипвал гърдите на жена, казал на полицаите, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е одобрил опипването на интимните части на нежния пол. Става въпрос за скандалния запис на милиардера и водещия Били Буш, в който Тръмп се хвали с вулгарни думи за завоеванията си сред нежния пол - как като си звезда, можеш да правиш всичко с жена, включително да я сграбчиш за ...

По време на полет на полет на Southwest Airlines "в неделя от Хюстън до Албакърки, неназованата жена заспала, но се събудила от ръка, протегната от задната седалка зад гърба ѝ и докосваща дясната ѝ гръд". Това е описано в жалба, подадена до окръжния съд в Ню Мексико.

Жалбоподателката казва, че смята, че първо си помислила, че става дума за случайност, но 30 минути по-късно "случайността" се повторила и тя се изправила и започнала да се разправя със заподозрения, идентифициран като Брус Александър, като му казала да спре.

Жената била преместена на друга седалка в задната част на самолета. Александър е арестуван, след като самолетът пристига в Албакърки. След като му сложили белезници и го натоварили в полицейска кола обвиняемият заявил, че „президентът на Съединените щати казва, че няма проблем опипването на интимните части от тялото на жените".

Възрастта на Александър не се уточнява от властите.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес