Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовен хороскоп за седмицата (22-26 ноември)

22 ноември 2021, 08:43 часа

Овен

Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи и важни решения, като общо съжителство, например.

Телец

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Рак

През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е дошъл момент да покажете и част от нежната си страна на половинката, а не само изискващата и командваща.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес