Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Летни тенденции: Kакви аксесоари ще добавят блясък към визията ви

09 юли 2021, 19:10 часа

През летния сезон всяка дама иска да добавя блясък към визията си. Това лесно може да се постигне с правилните акценти - разбирайте аксесоари. Правилно подбраните бижута, чанта и шапка могат да бъдат чудесни акценти дори и при най-обикновения тоалет.

Чокер верижка

На мода през лятото на 2021 г. е огърлица - чокър под формата на верижка. Такова колие ще изглежда още по-интересно не от метал, а от пластмаса. Сега е модерно използването на чокери в неонови цветове и с големи токи.

Чанта багет

Още един задължителен аксесоар за този сезон. Тази чанта ще се превърне в наистина универсално допълнение към всяка визия - независимо дали става дума за офис риза с панталон или вечерна рокля за събиране. Малкият размер и изчистената форма правят чантата багет един от най-добрите аксесоари за създаване на правилните акценти.

Перлени обеци

Има много предразсъдъци относно перлените бижута. Някой казва, че състаряват, други съветват да ги носите само в комплект. Всички тези условности, обаче, са идеален пример за правила, които понякога трябва да бъдат нарушени.

Скроми обеци тип халки, например, със средни перли, ще добавят елегантност и лекота към визията. Поради универсалния си цвят, те са идеални за всяка лятна визия.

Панама

Този аксесоар от детството отдавна е в топ на модните летни колекции. Не се страхувайте да добавите панамена шапка към рокля или романтични блузи и ризи с волани.

Калъф за бутилка с вода

Това е една от най-необичайните тенденции от лятото на 2021 г., заложена от марката Fendi. Водата е от съществено значение през горещите и знойни периоди. За да не държите бутилката в ръцете си, по-добре я поставете в такъв елегантен калъф-чанта. Тя ще стане не само ергономична, но и стилно допълнение към визията ви.

Наскоро беше писано, че новата модна тенденция това лято е образът на героинята от филма от 90-те „Хубава жена“. Подобни тоалети се появиха не само в новите колекции от луксозни модни марки, но и на масовия пазар.

Дори и да не се съобразите с това, просто заложете на разноцветни феерични тоалети, които са не само красиви, но и удобни. Освен, че ще доставите удоволствие на себе си, ще впечатлите и хората около вас.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес