Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лесен начин да разгадаете съдба си с помощта на златен пръстен

31 юли 2024, 06:00 часа

Независимо, че живее в модерни времена, в които може да се каже, че сме презадоволени от всякакви материални неща, то въпросът, който не спира да терзае всяка жена от векове насам е: "Какво ми предстои в любовта?"

Днес ви представяме едни много древен метод, който е завещан от нашите баби, за да може да разберем отговорите на всички важни за нас въпроси.

Това гадание дава възможност да получите отговор на въпроси от всякакво естество. Най-важно обаче е да задавате така въпросите си, че на тях да може да бъде отговорено с "да" и "не".

Вижте още: Най-силната сутрешна мотивация: Тези думи ще променят живота ви

Ето какво трябва да направите:

Трябва ви задължително златен пръстен, по възможност най-добре да е ваш, за да не носи чужда енергия.

Вържете пръстена с бял конец, с дължина около 10 см. След това хванете пръстена в шепата си и го подръжте така, за да може да го заредите с енергията си.

Хванете конеца в края с дясна си ръка, така че пръстенът да увисне във въздуха. Обърнете лявата си длан нагоре, сложете пръстена малко над нея и изчакайте той да се успокой и да не мърда.

Сега задайте контролен въпрос, наример, ако се казвате Мина - попитайте: Аз Мина ли се казвам? За отговор "да" пръстенът започва да се върти в кръг над дланта ви. За отговор "не" - пръстенът започва да се движи напред-назад. В случай, че пръстенът не помръдва - това означава, че съдбата още не е взела решение.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес