Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-големите тайни на риалити предаванията?

22 юли 2022, 16:21 часа

Всеки от нас поне веднъж в живота си е гледал риалити предаване по телевизията. Независимо дали е било шоу от типа звезди, които танцуват, семейства, които се състезават във викторина или двойки, които се изправят пред предизвикателства. Разбира се, има още много примери, но в тази статия няма да говорим за тях, а ще ви разкажем за най-добре пазените тайни на риалити форматите по света. Вижте ги: 

Music Idol/The voice 

Нали знаете как виждате нервните изпълнители, които застават пред журито? Е, не е задължително това да е тяхното първо прослушване в предаването. Явяването пред жури става едва на трети кръг от предаването, а преди това има предварителни отсявания на кандидати, които са пуснали своите документи за кастинг. Това едва ли изненадва някои от вас, но за доста хора е неизвестна информация. 

Pawn Stars

Ако сте гледали Pawn Stars сте запознати, че в това предаване различни собственици идват, за да предлагат свои ценни предмети и да преговарят за тяхната цена. Често идват и експерти, които оценят дадения предмет или колекция и дават повече информация за него. Е, имаме новина за вас - хората, които виждате в предаването НЕ СА реалните собственици на тези предмети. От друга страна тези, които са реални са предварително уговорени за предаването. 

Netflix превръща Squid Game в риалити с награда $4.56 млн.

Предаванията тип "Ергенът"

Риалити предаването, което беше реализирано е доста добре доказан франчайз от САЩ. Не знаем как точно се случват нещата в България, но един известен факт за предаванията от другите страни е, че двойките нямат право да задържат пръстена, ако не спазят определени условия. В САЩ цената на всеки годежен пръстен в сезон на предаването е 45 хиляди долара или повече, но има условие - ако двойката се раздели в рамките на две години след предаването, те са длъжни да върнат пръстена. 

Hell's Kitchen 

Предаването вече е популярно и в България, а версията, която трябва да играе мястото на Гордън Рамзи е Виктор Ангелов. Ако трябва да сме честни голямата тайна на това предаване е, че шеф готвачите не са никак груби в реалния живот. Всичко се случва пред камерата, а самите режисьори и монтажисти имат за цел да ни покажат главния готвач в цялата му строгост и грубост. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес