Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво означава когато видите 11:11 на часовника и как да ви се сбъдне желанието

18 ноември 2021, 11:43 часа

Всеки от нас поне веднъж се е увличал от суеверието да си пожелае нещо, когато види на екрана на телефона си или върху електронен часовник 11:11.

Последователните еднакви цифри са считани както за късметлийски, така и за знаци, които съдбата ни изпраща, за да ни покаже правия път.

Когато видите 11:11 върху часовника, това не е просто случайност. Някои смятат, че тези цифри са сигнал или напомняне за това, че сте носител на светлина на Земята.

За да се сбъдне желанието обаче не е достатъчно само да си намислим желание, когато видим споменатия час.

Какво трябва да направим, ако видим този час? 

Ако изведнъж видите 11:11 на часовника си, бързо си намислете желание.

Тези числа са свързани с мечтите и изпълняването на желания и това е единственото време през деня, когато всички четири цифри на часовника са еднакви.

Според нумеролозите, числото 11 представлява връзка между смъртното и безсмъртното и е свързано с идеята, че по това време на небесата се отваря врата за сбъдване на желания.

За тези, които вярват в силата на изпълняването на желания в 11:11, има няколко правила, към които трябва да се придържат:

• Ако сте погледнали часовника точно в 11:11 и не сте проверявали времето до 11 часа, може да си намислите желание.

• Щом си намислите желание, веднага отвърнете поглед от часовника. Вашето желание няма да се сбъдне, ако времето се смени на 11:12.

• Следващия път когато погледнете часовника, трябва да показва 11:13. Ако пропуснете това време желанието ви няма да се сбъдне.

 

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес