Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво НЕ трябва да правят различните зодии през декември

08 декември 2020, 07:20 часа

Вече навлязохме стабилно в последния месец на годината. 2020-та е почти изпратена, но все пак има някои неща, които различните зодии трябва да избягват в оставащите дни. 

Овен

Да не прекаляват с алкохола. Толкова много празници и толкова много наздравици, че е трудно човек да внимава. Но Овните трябва да се дисциплинират и да мислят с главата си за следващия ден.

Телец

Да не преяждат с всичката вкусна храна. Телците имат слабост към гурме кухня и особено по време на празниците отпускат коланите си. Това хем не е здравословно, хем може да им се наложи през януари да тренират повече, за да свалят натрупаното през празниците.

Близнаци

Да не губят гласа си от всичкото това говорене. Близнаците живеят, за да общуват със семейство и приятели и декември е техният месец, когато те избухват на социалната сцена, но това може да повлияе зле на гласа им.

УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ДЕКЕМВРИ 2020

Рак

Да не завиждат партньора и приятелите си. Декември е месецът, през който се ходи на сбирки на класа и университета, събирания с колеги и приятели и семейства. Раците не бива да ревнуват, че партньора им излиза и има богат социален живот.

Лъв

Да не се оставят да бъдат използвани. Лъвовете имат огромно биещо сърце, което особено по празниците е силно уязвимо. Всички хора и каузи, които имат нужда от подкрепа, всички приятели, които имат нужда от помощ – понякога трябва да сте по-сурови, за да предпазите себе си.

Дева

Да не се оставят на стреса да ги погълне. Декември може да бъде много стресиращ с всичко, което трябва да се свърши, но Девите трябва да си почиват възможно най-много.

Везни

Да не се самокритикуват. Везните се чувстват задължени да изглеждат и се държат по най-добрия начин. Не е ужасно, ако понякога не успеете, и вие сте човешко същество.

Скорпион

Да не правят планове за следващата година. Всичката тази амбиция, идеи и цели могат да станат прекалено много. Отпуснете се, прекарайте си прекрасно с близките, дайте си малко време да подишате и ще ви бъде от полза.

Стрелец

Да  помислят и за ежедневната си работа. Всичките тези празници и рождения им ден – Стрелците работят по между другото през декември. Но не е зле да сте подготвени и стабилни на работното място, да не вземете да се изненадате неприятно.

Козирог

Да не планират веселието и да се отпуснат.  Използвайте този месец да се забавлявате и наберете енергия и инерция, за да печелите от началото на новата година.

Водолей

Да не се оставят да бъдат погълнати от благотворителност. Всички знаем, че те искат да помогнат навсякъде, но понякога е невъзможно. Бъдете разумни.

Риби

Да не пръскат всичките си пари за подаръци. Все пак, и за сметки и наем трябва да останат. Колкото и празнично да се чувстват, трябва да останат реалистични.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес