Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как с помощта на числата можем да сбъднем ЖЕЛАНИЯТА си

18 февруари 2022, 12:01 часа

Нумеролозите са категорични, че числата заемат изключително важна част в живота ни. С различните комбинации човек може да привлече късмета и да сбъдне желанията си или най-малкото да ускори самия процес. За целта обаче е крайно необходимо да се научите да ги визуализирате и да не преставате да си ги повтаряте.

Днес ще споделим с вас каква е тайната на числата и как те спомагат за сбъдването на нашите желания.

Как числата сбъдват желанията ни?

Ако редовно си повтаряте и визуализирате числото 2, вие ще успеете да умножите усилията, които полагате. 0 съумява да намали силата на реакцията.

Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

В случай, че не желаете нещо да се случва твърде скоро или не сте подготвени за конкретна промяна, повтаряйте си числото 4.

Знаете, че числото 7 е мистериозно, затова може да започнете да си го повтаряте, но няма да е зле към него да добавите и едно – 7+1. Така ще привличате на ваша страна повече пари, късмет и пътувания до мечтани дестинации.

Запомнете, че 9 е числото на промяната. Ако искате да се избавите от тревогите и проблемите, повтаряйте си 9-1.

Числото 40 помага да изградим нещо наново. Ако искате да се докажете в работата или да стабилизирате отношенията с половинката си, това число може да ви бъде от полза.

В случай, че желаете да стопирате развитието на нещо, без значение какво, визуализирайте и повтаряйте числото 44.

21 пък е числото на щастието. Ако имате нужда от такова в живота си, не забравяйте да си го повтаряте. Това ще ви помогне да се чувствате по-сърдечни, по-мили, по-широкоскроени.

Запомнете тези числа и им дайте шанс. С тях желанията ви могат да се сбъднат много по-скоро от очакваното. Дори това да не се случи, не губите нищо. Можете единствено да спечелите, ако повярвате в нумерологията.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес