Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как изглежда вашият дом в зависимост от месеца ви на раждане?

10 октомври 2022, 21:36 часа

Вземането на интериорни решения за дома всъщност е отражение на нашия характер. Домът е мястото, което казва повече за нас, отколкото ние изричаме. Спрямо дизайна и обзавеждането околните могат да открият много от чертите на характера ви. Според някои експерти, влияние оказва и месецът, в който сте родени. Вижте в следващите редове.

Януари 

Родените през първия месец от годината имат силно развито въображение и обичат да експериментират. Затова в дома им със сигурност ще откриете смесица от различни стилове, ръчно направени декорации и дубликати на известни изобретения.

Февруари 

Февруарските “деца” са артистични и креативни личности, които обичат всичко нестандартно. Много е възможно да заложите на електичен интериор, който обаче да излъчва топлина и уют.

Дизайнерски препоръки за черно-бял интериор в апартамента

Март 

Мартенските личности са мечтателски настроени и в много от случаите взимат доста импулсивни решения. В дома им винаги има обособено кътче за работа. Особено внимание обръщат на банята, както и на това домът да излъчва позитивно настроение.

Април 

Родените през четвъртия месец от годината залагат на чистота. Много често дори околните определят дома им като “строг като болница”, но това е техният стил. Обичат светли цветове и избират декорации спрямо модните тенденции.

Май 

Екстровертните личности, родени през май, обичат да правят експерименти с интериора си и да следват настоящите тенденции. Затова техният дом е изпълнен с най-разнообразни стилове и декорации, взаимоизключващи се. Но усетът им към красотата създава една приятна обстановка.

Юни 

Родените през юни залагат на изкуството и декорациите като най-важни акценти в дома им. Те са истински ценители, така че в техния дом със сигурност ще се чувствате като в арт галерия.

Съвети за уютен интериор

Юли 

Хората, родени през този месец, залагат максимално на уюта у дома, който да им носи спокойствие и релакс. Също така обичат да добавят малки декорации като акценти.

Август 

Августовските личности обичат да готвят, затова определено най-важната част за тях е кухнята. За тях домът трябва да е чист и приветлив. 

Септември 

Родените през септември по-скоро залагат на практичен интериор, който се почиства лесно и бързо, отколкото да създават дом, който служи само за красота.

7 трика, които ще ви позволят да създадете елегантен интериор на най-ниска цена

Октомври 

Октомврийските личности харесват луксозното и елегантно обзавеждане, така че ще се трудят неуморно, за да го получат. За тях е важно и домът да бъде подреден и спретнат.

Ноември 

Родените през предпоследния месец от годината обичат да изразяват себе си чрез декорациите в дома. Стремят се към практичност, но и модерност.

Декември 

Родените през декември залагат на достатъчно свободно пространство в дома си, защото обичат да канят големи компании, а трябва да има място за тях. Залагат на изчистени и по-простички дизайни, които обаче цялостно създават усещането за стил.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес