Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да се обличат ниските жени, за да не подчертават ръста си?

22 декември 2022, 19:28 часа

Всяка жена с ръст под 167 см се стреми да изглежда по-висока и по-стройна. На какво ли не са решени дамите за това: ще останат на диета и ще са готови да висят на лоста по цял ден.

Стилисти споделиха как е правилно да се обличат ниските жени.

Така те ще могат да прикрият своята особеност само с помощта на дрехи. Основното правило за корекция в този случай е вертикалата.

Едноцветни. Комплектът, събран в един цвят или нюанси на един цвят, ще ви разтегли и ще ви направи по-стройни. Total look - това е модерно, елегантно и скъпо. Ако ви се струва, че визията в един нюанс е скучна, използвайте различни текстури: коприна и кашмир, кожа и памук. Можете да бъдете сигурни, че няколко сантиметра ще бъдат добавени към вашата височина.

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате

Висок ток, платформа, дебела подметка. Това е необходимо при нисък раст. Модата на платформата и дебелата подметка остава, така че трябва да се възползвате от това и да се повдигнете с 3-5 сантиметра без болезненото носене на токчета, ако не искате.

Обувки в тон на кожата, чорапогащи, продукти за кръста. През лятото трябва да обърнете внимание на обувките в телесен цвят, ние ги избираме точно в тон с цвета на кожата. За да изглеждаме по-високи, удължаваме краката с помощта на обувки, съчетани с подгъва на пола или рокля, панталон.

Заостреният връх на обувките ще създаде илюзията за дълги крака и съответно визуално ще изглеждате по-високи.

Модна инвестиция: 7 неща, които задължително трябва да имате в гардероба си

За да изглеждате по-високи, изберете панталони или клоширани дънки с високи токчета или обувки на платформа. Ако тези панталони са с висока талия, краката ви ще изглеждат безкрайни.

Дълбокото V деколте също издължава и прави фигурата много по-слаба.

Овърсайз кройката на панталони, поли и дънки е идеалното решение за ниски момичета.

Панталонът с райе също става за удължаване, тъй като това е вертикална линия.

Всички горепосочени техники ще помогнат на ниските момичета да изглеждат по-високи и по-слаби. Нужно е да са по-смели в модните си решения и да не робуват на стари митове за облеклото.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес