Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изглеждаме скъпо облечени, без да харчим много

03 март 2022, 15:50 часа

В природата на повечето жени е да следват модата, кои дрехи и цветове са модерни и ще бъдат актуални през настъпващия сезон. Сред тях има и такива, които освен, че следват модата, но и се съобразяват с фигурата си и това, което им отива. Има и трети вид жени, които носят дрехи, които им харесват и им отиват, без значение дали кройката и цвета са модни през този сезон. За да изглеждат елегантни и стилни, всички те харчат много пари, за да си купят най-скъпите и модерни дрехи. Но, за да изглеждаме добре, в никакъв случай не значи, че трябва да харчим много, а е достатъчно да знаем кога и от къде да пазаруваме. Ето и няколко съвета за това как да изглеждате скъпо облечени, без да харчите много пари.

Разпродажбите в магазините са времето, през което можете да купите любимата си рокля или джинси, на доста по-добра цена. Модата им няма да свърши толкова бързо, поради което можете да изчакате намаленията в мола или в аутлетите и разгледате тези в онллайн магазините и да си купите и нови дрехи, чанта и обувки на половин цена.

Кройката, тъканта и начинът, по-който е ушита една дреха, също е нещо, на което да обърнете внимание. Избирайте естествени материи, които се перат и гладят лесно, не се разтягат и мачкат, добре са ушити и от тях не висят конци. Добре ушитата дреха, не е нужно да е скъпа, за да изглеждате добре в нея.

Бъдете стриктни и не позволявайте на скъсан чорапогащник, петно върху блузата или изядени токчета на обувките ви, да загрозят външния ви вид. Грижете се добре за косата си, поддържайте свеж вид на кожата си и не си позволявайте да имате изтъркан маникюр. Хубавите прическа, правилните аксесоари и лек гланц за устни, ще ви придадат много стилен вид.

В гардероба ви винаги трябва да присъстват универсални дрехи и аксесоари, които лесно да можете да комбинирате. Правата черна пола или черния панталон, могат да се съчетая отлично с различни блузи, за да изглеждате стилно. Сакото и ризата, можете да съчетаете с любимите си джинси и така да отидете на работа. Старайте се да съчетавате чанта и обувки, които си подхождат и не пестете пари от аксесоарите, козметиката и парфюмите, защото евтините дрънкулки или неподходящия аромат, могат лесно да развалят иначе перфектната ви визия.

Намерете си добър шивач, който може и от най-обикновен плат да ушие рокля, която ще ви е по мярка и би ви стояла много по-добре от скъпо струващ костюм например.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес