Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да държиш един Водолей винаги влюбен?

02 април 2021, 17:00 часа

Понякога е трудно да разбираме хората от зодия Водолей, особено когато те са наши партньори в живота. Прочетете повече: 

1. Дискутирайте какво означава да си влюбен.

Водолей е зодия, която сама определя правилата си във връзката - не можете да очаквате букет рози като извинение или вечеря на свещи на вашата годишнина, за да ги спечелите. Те са от зодиакалните знаци, които искат да се сгушат и да гледат филми на ужасите в деня на влюбените.

Поставете под въпрос конвенционалния тип любов и се научете да създавате свои собствени правила заедно. Връзката ви определено ще продължи по-дълго, ако изхвърлите книгата с правила и пренебрегнете очакванията на хората за връзката ви. Водолеите мразят да им казват какво да правят във всяка ситуация - включително да им казват от обществото, че има само един начин, по който трябва да обичаш.

2. Покажете части от себе си, които може да не показвате на други хора.

Водолеят иска да знае, че са специални за вас - което означава, че трябва да сте честни по отношение на части от себе си, които може да се считат за странни или смущаващи. Ако някой зодиакален знак може да обхване частите от вас, които другите не биха могли, това е Водолей. За тях е важно да зная добрите и лошите неща за вас, защото искат да знаят, че имате способността да показвате и най-лошите части от себе си, когато това е най-важно - вместо винаги да се държите като перфектни. Водолеят оценява хората с груби ръбове и минало, стига тези неща да допринасят за човека, който сте, а не да ви пречат да бъдете най-доброто си аз.

3. Дайте им пространство да бъде своята си личност.

Водолеят винаги търси начини да израства като личност и във връзката си, но трябва да знае, че може да расте по свой начин и по свое време. Важно е те да не се чувстват в капан или задушени във връзката си - да се чувства, че има къде да расте. Те се нуждаят от време, собствен социален живот и неща, които са от значение за тях извън връзката, и трябва да знае, че и вие имате същите нужди. Насърчавайте ги да бъдат своя собствена личност, да уважавате границите ви и да бъдете толкова независими, колкото са те, и те ще останат лудо влюбени във вас.

4. Бъдете честни относно това, от което се нуждаете и искате.

Водолеят не може да отгатне какво искате и няма да прочете мислите ви. Трябва да бъдете честни с тях относно това, което ви прави щастливи или разстроени, какво имате нужда или искате и кога сте разстроени. Те не са от зодиакалния знак, които постоянно да питат дали сте добре. Любовта е крива на учене за Водолея и те трябва да знаят, че и вие вярвате в това. Отстоявайте вашите ценности и убеждения, кажете им от какво имате нужда, когато имате нужда, и оставете честността да вземе приоритет във вашата връзка.

5. Споделете доброто и лошото.

Водолеят иска да ви бъде партньор в престъпността. Те искат да участва във вашите пробиви, вашите страсти и нещата, които ви правят щастливи, точно толкова, колкото искат да споделят във вашите страхове и разочарования. Колкото повече прозрачност има вашата връзка, толкова по-добре и за двама ви. Водолеите ще се влюбят още по-дълбоко във вас, просто защото сте мислили за тях като за първия човек, който е споделил всичко, което ви е било на ум в момента, независимо колко глупаво или маловажно смятате, че е. Но Водолей иска да ви бъде най-добрия приятел, а не само любовник, което означава, че трябва да ги виждате като човек, за когото наистина можете да се отворите за всичко.

6. Поддържайте нещата вълнуващи и изненадващи.

Водолеят е нетрадиционен вид любовник и има нужда нещата да бъдат различни и вълнуващи, за да задържи вниманието си. Малките изненади като домашно приготвено ястие, когато се прибере от работа, до големи неща като експерименти с нови играчки или пози в леглото ще ги държат заинтересовани и напълно влюбени. Пазете отворено съзнание за света и изберете творчество в работата, играта и вашата връзка. Дори разкриването на нови неща за себе си може да предизвика интереса им и да ги накара да ви обича още повече.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес