Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Качествата на жените от зодия Козирог

05 май 2021, 07:50 часа

Жената Козирог е изпълнена със сила.

Комбинация от мъдрост и вътрешна находчивост, тези странни, но прекрасни дами често остават напълно неразбрани от повечето хора, поради общоприетото схващане, че коравите им личности са обсебващи. Не се плашете от техните често стоични и може би дори строги външни черти - отвътре тези жени са невероятно чувствителни и емоционални, макар че често няма да го показват. Трябва да ги предразположите да се отпуснат и да ви усетят близки, за да ви споделят как се чувстват в действителност.

Козирогът е земен знак, така че устойчивостта е една от най-характерните им черти.

Жената Козирог наистина обича да държи всичко в ръце. Не би се чувствала добре, ако е зависима. Сериозна, съсредоточена и трудолюбива, страхотно е, когато Козирог може да се освободи малко и да намери време да се забавлява, въпреки че дори нейните излети и ваканции са внимателно планирани преди време. Не действа импулсивно и не си пада особено по изненадите.

Известна със саркастичната си личност и сухо чувство за хумор, обикновено мълчалива е, но може да ви изненада с гръмкия си смях, когато нещо я забавлява истински. Често описвани като конвенционални и традиционни, много Козирози са тайните чудаци на зодиака - със склонност към изкуство, музика и култура, които могат да бъдат намерени само далеч от утъпкания път.

Жените Козирог са известни с това, че понякога им е трудно да се влюбят истински и да съхранят връзката си, особено в по-младите си години. Трудно ѝ е да се убеди, че може да изкара живота си все с един и същи човек. На първата ви среща тя може би вече планира как двамата ще остареете заедно и ще седите на предната веранда един до друг, гледайки залеза през вашите златни години, но не е сигурно колко дълго ще остане този интерес. Всичко зависи от самите вас – ако искате да имате здрава връзка с жена Козирог, обградете я с внимание и бъдете търпеливи.

 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес