Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой ще е най-важният ден за вас през септември 2024 според зодията

30 август 2024, 10:33 часа

Овен: неделя, 1 септември

Може да ви трябва време, за да разберете логистиката на определена идея, но щом го направите, небето е границата. Финансите ще се обърнат за вас през септември, тъй като започвате да имате повече време да обработите промените, както и последните идеи, които сте имали, за да генерирате повече приходи.

Вие сте склонни да се справяте добре с тези спонтанни интуитивни мисли, така че трябва да се справите добре с енергията, която ретрограден Уран в Телец носи в неделя, 1 септември. Просто не забравяйте да слушате себе си и не се страхувайте да опитате нова идея, за да постигнете напредъка, на който се надявате.

Телец: неделя, 1 септември

Наистина ви се дава втори шанс за свобода, Телци. Този шанс да преразгледате минала възможност в живота ви ще се появи, когато ретрограден Плутон влезе отново в Козирог в неделя, 1 септември. Предстоящият месец ще бъде свързан с разпознаването и приемането на този втори шанс, не само за свобода, но също за късмет и изобилие.

Въпреки че Плутон не е директен до 11 октомври, все пак трябва да се чувствате свободни да вземате необходими и важни решения. Помнете, че можете или да седите и да мечтаете за живота си, или всъщност можете да излезете и да го изживеете. Колкото и неудобно да е да се изправите пред съжаленията си, в този случай това всъщност ще ви помогне да осъзнаете какво сте искали да сте рискували, което е точно това, което ретрограден Плутон в Козирог ще върне в живота ви. Вторият шанс заслужава да бъде използван, защото прозорецът на възможност ще се затвори, който може да не получите отново в този живот.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за СЕПТЕМВРИ 2024

Близнаци: вторник, 17 септември

Работили сте за това, което искате, Близнаци, но сега сте на път да видите накъде ви води цялото това усърдие и усилия. Откакто Сатурн се движи през вашия дом на кариерата, вие влагате повече работа и време, за да се подготвите и да осигурите своя успех. Тъй като пълнолунието в Риби и частичното лунно затъмнение се случват във вторник, 17 септември, ще имате шанса да видите дали мястото, към което сте се запътили, все още е мястото, където искате да бъдете.

Въпреки че серията от затъмнения в Риби няма да започне официално до 2025 г., възползвайте се от тази възможност, за да се посветите отново на целта си, защото независимо от пътя, който изберете, всеки води до успех. Също така е важно да не се отказвате или да спирате все още, докато този процес продължава, наградите може да идват по-бавно, но трябва да продължите да вярвате, че всичко ще си заслужава.

Рак: сряда, 4 септември

Вие сте предназначени за забележителни неща, просто трябва да започнете да следвате мечтите си. В живота ви е имало актуална тема, която ви насърчава да сте сигурни, че давате приоритет на себе си пред всичко или дори пред някой друг. Това не е така, защото само вашият успех е важен, а защото заслужавате да знаете, че живеете живота, който ви е предназначен, и докато поставяте другите на първо място, може да не сте.

Марс ще се премести в Рак в сряда, 4 септември, изпълвайки ви с по-голяма смелост, решителност и желание да предприемете действия за изпълнение на мечтите си. Марс е невероятно мотивиращ, така че е важно да направите избора да работите с тази енергия. Без значение какво друго може да се случва, трябва да решите, че вашият успех има значение, и да започнете да се движите напред, особено ако включва връщане на работа или дори започване на нова кариера.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес