Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какъв ще е май 2023 г. според прогнозата на Ба Дзъ

10 май 2023, 09:44 часа

Май 2023 г. влезе в пълното си право едва на 6-ти, преди това, въпреки факта, че последният месец на пролетта беше показан в календара, енергията на април беше в сила. Прогнозата на Ба Дзъ показва какъв ще бъде месецът, преминаващ под горещата енергия на Огъня. 

Заради енергията на Огъня не са изключени резки промени в настроението. Радостта може да бъде изтощителна. Следователно е възможно това положително състояние да бъде рязко заменено от агресия и раздразнителност.

Май 2023 вероятно ще е страстен, пълен с емоции и интересни обрати в живота, така че да седите тихо отстрани просто няма да работи. Не забравяйте, че всяка бурна реакция може да бъде заменена от рязък спад на силата, така че трябва да бъдете възможно най-внимателни.

Месец май е съдбоносен за тези 2 зодии

Какво предимство ще донесе енергията на Огъня за хората през май 2023 г.?

Въпреки че емоциите ще трябва да се държат под контрол, има много положителни неща, които ни очакват през май 2023 г. Така че много най-накрая ще могат да използват свободното си време за саморазвитие и курсове. Всички знания ще бъдат възприети по-лесно и бързо.

Положителната енергия на Огъня ще даде на много вдъхновение да завършат всичко, което са започнали или най-накрая да развият бизнеса си. Ако отдавна мечтаете да превърнете хобито и творчеството си в работа, защо не го направите в последния месец на пролетта.

Май ще бъде успешен за смели действия, свързани не само със саморазвитие, но и с усъвършенстване. Не се страхувайте да покажете своите таланти, за които много от вашето обкръжение дори не са знаели. Основното нещо е да стартирате това, за което сте мечтали толкова дълго, но по някаква причина сте се страхували да осъществите.

Енергията на Огъня е много мощна. През Май можете да се посветите на спорт и тренировки, които сте отлагали толкова дълго. Ако отдавна мислите за пътуване, значи е време да го реализирате.

Кои зодии ще се явят на изпита на любовта през месец май

За какво да внимавате през май 2023 г.?

Май обещава да бъде непредсказуем, тъй като в него ще се сблъскат едновременно две мощни енергии - Огън и Вода. Това предизвиква хаос в отношенията, както служебните, така и личните. Всеки ще се опита да докаже своята гледна точка.

Следете стриктно вашето благосъстояние. Ако има здравословни проблеми, нужно е те да бъдат решени. Фокусът ще бъде върху различни органи, които изискват специално внимание. Мощните енергии на месеца ще ви насочат към вашите проблеми, основното е да разберете правилно какво ви се показва.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес