Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добре ли е да се правят скъпи подаръци на мъж?

24 август 2024, 20:11 часа

Скъпото внимание към мъжете в обществото често се смята за нещо нередно и дори унизително. Но наистина ли е така?

Ухажването на дама в нашата култура се счита за нормално. И ако мъж обсипва приятелката си със скъпи подаръци, поведението му се одобрява. Но ако една жена реши да зарадва годеника си с луксозен подарък, тогава определено ще има хора, които ще осъдят подобно действие. Например, защо да го правим жиголо? Защо да унижаваме мъжа?

В интернет много модерни треньори за връзки също наливат масло в огъня: ако подарите нещо скъпо, ще нарушите някакъв енергиен обмен, мъжът ще престане да бъде мъж и връзката ви ще отиде в канала.

И така, какво трябва да направите, ако наистина искате да зарадвате приятеля или съпруга си? Вярно ли е, че не трябва да харчите много пари за подарък или това не е нищо повече от полови стереотипи?

Подходящите подаръци за мъже, които си имат всичко!

По-добре е да питате директно

Както отбелязва специалистът, единен и универсален отговор на въпроса дали да се правят скъпи подаръци на мъж няма и не може да съществува. Единственият правилен и разумен вариант е да попитате конкретен мъж какво мисли за подобна идея.

Ако не искате да разкривате изненадата, попитайте: „Как ще се почувстваш като цяло относно идеята да ти направя скъп подарък?“ Или можете директно да попитате за артикула, който планирате да дадете. И тогава можете да получите най-ясния отговор директно от вашия партньор.

Нормата е гъвкаво понятие

Факт е, че всички сме много различни. Има мъже, които наистина ще се почувстват неловко и неудобно, след като получат скъп подарък от дама. А има и такива, които няма да обърнат много внимание на цената и просто ще се зарадват на знака на внимание. И двете са абсолютно нормални.

Ако и вие, и вашият любим сте доволни от всичко, правите си подаръци и никой не се тревожи за това, тогава всичко е наред и няма нужда да променяте нищо заради мненията на външни съветници.

Кога мъжът прави подаръци - преведено на женски език

Разпознаване на жиголо

Разбира се, ако мъж се среща с вас само за пари, тогава това е съвсем различна ситуация. Ето няколко признака, че гаджето ви е истинско жиголо.

·       В началото на връзката той ще се опитва да ви впечатли с красиви жестове и ухажване. Подаръци, комплименти, внимание – това дори ще е прекалено, до досадно.

·       Мъжете жиголо често изпитват сериозни проблеми с емпатията и състраданието.

·       Постоянно ще се опитват да ви поставят на емоционална люлка. Той умело предизвиква противоречиви чувства: удоволствие и вина, ярост и безпокойство, негодувание и съжаление.

·       Критичното мислене ще ви помогне да идентифицирате злодея. Ако един мъж непрекъснато ви иска пари и иска да се премести във вашия апартамент възможно най-скоро, въпреки че току-що сте се запознали, тогава има причина да подозирате, че нещо не е наред.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес