Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Coolfit - на една ръка разстояние

09 март 2022, 10:39 часа

Омръзнало ви е от забързаното ежедневие, изпълнено с работа, и имате нужда да разпуснете по достъпен начин? Ние имаме решение за вас. Новата корпоративна карта Coolfit дава възможността всеки собственик на бизнес да осигури на персонала си достъп до най-добрите фитнес и лайфстайл обекти, само на една ръка разстояние.

През последните седмици едни от най-големите корпорации в България се довериха на приложението Coolfit и започнаха съвместната си работят с тях.

Coolfit е мобилно приложение, което има за цел да осигури на работещите хора, които искат да подобрят живота си и физическата си активност, лесен и удобен начин да го направят, чрез достъп до разнообразни фитнес и лайфстайл обекти. В тези обекти са включени най-търсените и успешни фитнес вериги в България, а именно - Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, осигуряващи най-добрите и модерни фитнес услуги в момента. С Coolfit, ще имате възможността да се възползвате от множество услуги във висок клас спортни и уелнес обекти, като освен големият избор от фитнес уреди, те включват и различни групови занимания - Zumba, Kango jumps, Pilates, Cross fit и много други. Изборът от обекти ще става все по-голям, след като Coolfit споделят, че предстои да се добавят още много обекти и спортни точки, които ще могат да посетят клиентите им.

Под формата си на мобилно приложение, Coolfit улеснява ползвателите си, като от тях се изисква единствено да отворят мобилното приложение и да предоставят QR кода от екрана на телефона си в обекта.

Предимството на Coolfit е, че дава свобода на работодател и служител сам да избере как да заплати абонамента - може да бъде изцяло или частично финансирана от работодателя и служителя. Към момента, това е първият доставчик на подобна социална придобивка и предимството, което имат CoolFit, започва да дава превес.

Ползите от приложението Coolfit за всеки един човек, могат да се изразят в: повече мотивация както в залата, така и в офиса, повече социални контакти, по-голяма продуктивност, както и изграждане на доверие към самия работодател, което ще подобри цялостно работната среда и отношението към работа

Разглеждайки иновативната услуга, изниква един въпрос: Каква е цената на един Coolfit абонамент? Според самите Coolfit, цената на абонамента ще бъде възможно най-обективна и най-достъпна в света на спортните абонаменти, а освен това всеки служител може да се възползва от още една или две карти за свой близък, които отново ще бъдат на преференциална цена.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес