Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

А ти с какво се бориш?

07 януари 2014, 15:52 часа

Проектът "What I Be" е серия от въздействащи портрети, направени от фотографа Стив Розенфилд. Той показва хора, които смело разкриват вътрешните и външните си белези.

Независимо дали личностите се борят с физическа, ментална или социална несигурност, те изписват по лицата и телата си думите, които ги плашат най-много.

Към проекта се присъединяват стотици хора и признават, че заявяването на проблема, особено пред камера, им помага да го преодолеят. Някои са деформирани, други са изнасилени, трети са несигурни в себе си… Каквото и да ги отличава от другите, тяхната несигурност не определя същността им.

„В общество като днешното трябва да изглеждаш и да се държиш по определен начин. Ако се различаваме от тези общоприети стандарти, веднага биваме критикувани, подигравани и понякога дори убивани заради тях. Започнах този проект с надеждата хората да приемат различните.

Всеки участник в проекта е голям куражлия! Заявявайки „Аз не съм моето….“ показва, че всъщност се бори с даден проблем, но той не го определя като човек“, споделя фотографът.

Източник: mymodernmet.com



Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес