Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6-те най-атлетични зодиакални знака

14 ноември 2021, 13:48 часа

Атлетичните зодии не е задължително да спортуват и да вдигат тежести, за да изглеждат добре. Но те обичат да движат тялото си и когато не се упражняват достатъчно, се чувстват зле. Ето кои са:

ОВЕН

Овните са изключително атлетични. Те обичат да тренират и да се движат. Те опитват нови неща и непрекъснато променят тренировките си. За тях няма ограничения. Ако им се каже, че не могат да направят нещо, това ги прави по-решителни да го направят.

ЛЪВ

Лъвовете са енергични и обичат да успяват във всичко, но особено в спорта. Те са най-добрият отборен играч и това, че са в екип, ги държи фокусирани върху успеха. Един Лъв никога не би искал да разочарова своите съотборници.

СКОРПИОН

Скорпионите са фокусирани и колкото и трудно да изглежда нещо, те ще го преодолеят. Те обичат да правят неща, които плашат другите хора, и обичат да ползват телата си до точката на счупване. Скорпионите вярват, че не всяка болка е лоша и обичат усещането за изтощение и мускулни болки след интензивна тренировка.

ДЕВА

Девите упражняват както телата, така и умовете си. Те са склонни да научат всичко, което могат за нов спорт или тренировъчна техника, и след това се стремят да станат невероятни в това.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са атлетични по няколко начина - те могат да тренират много във фитнеса, да са в спортен екип или да практикуват неща като туризъм, колоездене и плуване, докато пътуват.

Може да не ходят до местния басейн всеки ден, но вероятно са плували в пещери, гмуркали са се близо до водопади или са се разхождали в тропическите гори. Те трябва да са атлетични, за да могат да правят и виждат всичко това.

КОЗИРОГ

Когато Козирогът се насочи към това, той може да направи всичко. Ако искат да бъдат олимпийски скейтъри, те ще положат труда, ще тренират и ще се състезават. Те имат нагласа, че упоритата работа сега улеснява всико в по-късен етап. Те са свикнали да се насилват и да надхвърлят очакванията.

Проблемът е, че Козирогът може да стане толкова погълнат от работата си, че може да постави фитнеса на дъното на списъка си. Въпреки това, те са добри в подходящи упражнения като изкачване на стълбите на работа или ходене до ресторант за бизнес среща.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес