Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 съвета как винаги да изглеждате скъпо и стилно

10 май 2023, 17:44 часа

Търсите ли рентабилен начин да направите дрехите си по-скъпи? Тази статия ще ви покаже начина как да подобрите гардероба си, така че да изглежда скъпо без да изпразва портфейла ви.

Добрата новина е, че евтините дрехи и аксесоари (без дизайнерски етикети от висок клас) все още могат да изглеждат невероятно. Всичко, от което се нуждаете, е добро око за детайлите, малко креативност и няколко малки корекции тук и там.

Можете лесно да направите гардероба си да изглежда скъп по евтин начин.

10 модни стила на обличане – провери кой ти пасва най-добре

Освен това винаги ще изглеждате страхотно, независимо от бюджета си, ако следвате някои от тези фантастични съвета за стилизиране.

1. Дръжте под ръка машинка за пилинг на дрехи и ролка за мъх

Използването на ролка за мъх в комбинация с пилинга за дрехи несъмнено ще подобри външния вид на вашите тоалети и ще направи старите пуловери да изглеждат като нови.

2. Малко грим

Ако червилото ви е завършено, маникюрът ви е поддържан, а веждите ви са оформени, това означава, че сте обърнали сериозно внимание на детайлите и най-вероятно ще обмислите добре гардероба си добре.

3. Не купувайте и не дръжте дрехи, които не ви стоят добре

Задържането на дрехи, в които не можете да влезете, е едно от най-лошите неща, които можете да направите, за да подобрите модния си стил. Като за начало, тези вещи заемат ненужно място в гардероба и ви дават нереалистична представа какво можете да облечете, когато му дойде времето.

Така че не се притеснявайте да дарите малки дрехи, които не планирате да носите отново.

Дрескод за бизнес жена: 6 неща, които трябва да има в гардероба

4. Имайте подходящи дрехи за всякакви метеорологични условия

Вместо да купувате нещо уникално само за няколко случая, насочете се към по-универсални артикули в гардероба си, които работят безпроблемно по време на различните сезони и време.

5. Дайте повече пари за нещо класическо, което ще издържи теста на времето

Помислете за чифт тъмни тесни дънки или ушито по поръчка сако. Освен това, ако харчите повече за класически артикули и ги комбинирате с другите си по-евтини дрехи, не само ще изглежда по-скъпо, но и ще спестите пари в дългосрочен план. Тъй като класическите артикули могат да издържат изпитанието на времето, особено във всяка модна фаза, инвестирайте в качествено изработени облекла и ще имате перфектна основа за изграждане на гардероб, който обичате!

6. Обърнете внимание на детайлите

Неравномерните шевове, евтините пластмасови копчета или кривите ципове могат да ви накарат да изглеждате точно обратното на скъпо и елегантно. Така че не забравяйте да следите внимателно малките детайли, особено ако купувате нещо от манекена.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес