Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии, които са готови да избягат веднага след сватбата

01 юни 2021, 19:45 часа

За тези зодии думата вечна любов им звучи доста плашещо. Въпреки, че доста хора мечтаят за хубава и щастлива сватба, не всички зодиакални знаци са на това мнение. Когато сватбата привърши и животът продължи по нормалния начин, тези зодии вече им се върти в ума пъклен план за бягство. Те започват да проумяват, че с подписа и клетвите си са се врекли за цял живот в партньора си, а това ги плаши и паникьосва. Може би разбират твърде късно, че любовта не се крие само в сватбения подпис. Затова не е никак чудно, че такива зодиакални знаци се чудят как да се измъкнат от тази ситуация. А сега ще разберем кои са те.

1. Зодия Овен

Емоциите пречат на Овните да мислят трезво и често пъти те прибързват. Могат да се влюбят в някой и да замечтаят за щастлив съвместен живот, подкрепен с брак, но когато това стане факт, те решават, че въобще не са готови на подобна стъпка. Осъзнават, че всичко е било някаква моментна емоция, и започват да се терзаят и измъчват за това тяхно си решение. Затова ако някой представител на тази рогата зодия реши да ви предложи брак, много трябва да се замислите дали да приемете.

2. Зодия Телец

Ако един Телец реши, че е влюбен, той е способен на всичко. Тази зодия мечтае за брак и щастлив семеен живот. Доста Телци успяват да го постигнат. Но заради своята спонтанност, Телецът понякога прави грешни изводи и прибързва. Ако осъзнае, че може да живее без партньора си, той може да поиска да си тръгне. Ако страстта след сватбата изчезне, Телецът вече си мисли какво да направи, за да скъса с вас.

3. Зодия Лъв

Огнена зодия, която предпочита да живее повече в настоящето, отколкото да гледа в бъдещето. Рядко си представя да живее дълго време с един човек, а ако това трябва да е за цял живот става вече страшно. Лъвът е готов да избяга с бясна скорост, когато осъзнае, че е сключил брак с някого. Затова е много вероятно скоро след сватбата, Лъвът да започне да разубеждава своята половинка, че са направили нещо необмислено. Ако Лъвът не е семеен, то той е страстен в леглото. Но когато започнат типичните битовизми, той се чувства като в клетка.

4. Зодия Везни

Постоянното колебание дали са взели правилното решение ги следва и в брака. За тях даже любовта трябва да се претегли и да се видят положителните и отрицателните й страни. Тази зодия е доста влюбчива, но това не е гаранция, че след встъпването в брак те ще останат с партньора си завинаги. Вътрешно си мислят каква грешка са сторили и са готови по всяко време да анулират сватбата. Ако след анализиране на ситуацията Везната реши да встъпи в брак, вие трябва да знаете, че тя действително много ви обича.

5. Зодия Водолей

Луда зодия, която обича разнообразните неща. Скуката може да ги смачка, затова мисълта, че може да заживее  рутинно ги побърква. Ако все пак се решат да си дадат сърцето и узаконят с подпис, Водолеят веднага се пита дали е постъпил правилно. Опитва се да се самонавива, че най-после е намерил човекът до себе си, с който да остареят заедно. Но почувства ли, че му е скучно или че другият не играе по правилата му, тази въздушна зодия може да си бие камшика и да си потърси щастието другаде. Имайте предвид, че за да бъдете дълго време с Водолей, трябва да играете по неговата свирка.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес