Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те зодии, които никога не си играят с чувствата на другите

05 август 2019, 13:30 часа

Звезди и планети даряват хора със специални черти по рождение. За да разберете кой мъж ще ви подхожда като партньор в живота, може да използвате рейтинга на най-верните знаци на зодиака.

Хората, родени под определен зодиакален знак, имат уникален набор от черти на характера. Астролозите идентифицират няколко от най-честните мъже, които се стремят да създадат семейство веднъж завинаги. Мъжете с оценка моногамни ще ви помогнат да разберете, с кого ще успеете да изградите хармонични отношения.

Експертите ни днес, препоръчват да се вземат предвид особеностите на поведението. Добре е също така да се опитате да изчислите любовната съвместимост с мъжа, който харесвате. Може да изградите силни връзки с привидно ветровит човек, който се оказва отличен съпруг и примерен баща.

Козирог

Представителите на тази зодия са трудолюбиви и обичат да се грижат за семейството. Те са честни и открити, поставят на първо място благополучието на близките и с право могат да бъдат наречени моногамни.

Козирозите не бързат да избират, внимателно подхождат към въпроса за съвместния живот и знаят как да създадат силни щастливи семейства. Мъжете Козирози не понасят лъжи и измами, следователно измяната за тях е нещо необикновено. Всяка жена, избрала за себе си такъв партньор в живота, трябва да отговаря на изискванията – да бъде честна и трудолюбива.

Телец

Мъжете Телец са лоялни семейни мъже. Те търсят стабилни връзки, в които ще бъдат сигурни, че няма да бъдат разменяни за мимолетни романи. Телецът неохотно се разкрива, защото за какво да спечели такъв човек не е лесно.

Те ценят доверчивите отношения и хармония. Това означава, че няма да търпят измами и кавги.

На телецът може да се вярва за всичко - дома, децата, домакинството. Рядко се спират на дама, която не знае как да внесе уют в къщата или да се грижи за всички членове на семейството.

Лъв

Темпераментните мъжки Лъвове са свикнали да поемат ръководството и да бъдат наглед. Това обаче не им пречи да търсят единствената и перфектна жена, която ще ги придружава навсякъде.

Лъвовете не търсят интриги отстрани, ако са направили своя избор. Те ще идолизират избраника си, ако отговаря на техните изисквания.

Ярките и емоционални връзки започват със завладяването. Тогава Лъвовете се превръщат в ловци. В такива моменти е важно жените да се включат в играта и да не се ухажват веднага.

Ръководството на мъж от тази зодия е безспорно. Ако жената се е съгласила на сватбата, не се стреми да заеме мястото на главата на семейството, тогава двойката ще живее щастлив живот без предателства.

Дева

Практичните мъже, родени под този зодиакален знак, може да изглеждат прекалено затворени и неемоционални, но това поведение е типично за неженените. В отношенията с любим човек Девите, показват цялата гама от чувства.

Девите се смятат за много ревниви. Те са много грижовни и нежни, но умеят да хвърлят скандал, дори заради топлия поглед на съпруга / съпруга към чужда страна.

Важно е девите да не дават повод за ревност. Тогава е възможно да се създаде хармонично и силно семейство.

Везни

Везните са на първо място в класацията на моногамни мъже. Те са в състояние да изживеят целия си живот с избрания, избягвайки мисълта за интриги отстрани.

Везните са изключително отговорен подход към избора на бъдещия съпруг. Години наред могат да претеглят плюсовете и минусите на момичето, което харесват, а след това да й направят предложение за брак.

Сами се уверявате, че важни за всеки са да получава любов и грижи. Това прави всяка връзка стабилна. Мъжът, независимо каква зодия е обича да бъде ласкан. Ако се чувства удобно, няма да се колебае, нито да си играе с чувствата на другия.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес