Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 идеи за оригинален първи сватбен танц

30 април 2022, 19:37 часа

Първият сватбен танц е традиция, която двойките следват, стараейки се да изберат най-добрата песен, тяхната, да споделят щастливия миг с гостите и света, да се представят добре на дансинга. Той е толкова важен, колкото и изборът на меню, торта, кумове и украса. Първият сватбен танц е символ на първите стъпки на новото семейство заедно, на хармонията и любовта между тях. Много двойки подхождат стандартно и избират за свой първи танц на сватбата първата песен, която са слушали заедно, любимата си песен или нещо, което е модерно и по принцип се избира и от други младоженци от плейлистата. Всяка двойка обаче е отделна вселена и има свой път, който трябва да извърви. Нека той започне с оригинален първи сватбен танц, който другите не очакват. Нестандартно, различно и разтърсващо за запомнящо се начало на съвместното бъдеще.

5 идеи на оригинален сватбен танц

Ако търсите идеи за оригинален сватбен танц, не ги очаквайте от DJ-я или от сватбения агент. Те са организирали толкова много сватби, че каквото и да ви предложат, вероятно то не е оригинално и е правено от други двойки преди вас.

Как да изберем перфектното място за сватба

Идеи за първи сватбен танц

- Танцът на вашите родители. Или на тези на половинката. Вероятно е стара, златна песен. Вероятно сте я слушали, когато сте били деца. Вероятно трудно ще научите стъпките. Но със сигурност ще изненадате всички. А още по-сигурно е, че този оригинален първи сватбен танц ще разплаче родителите ви и ще ги върне в онзи далечен приказен момент, когато те са казали своето „да“ и са споделили пътя си, за да ви има вас. Подарете им този момент и направете сватбения ден наистина безценен, различен и споделен.

- Танц, който е във вашия стил. Обичате рок? Споделете страстта си с всички. Това са вашата сватба, вашият ден и вашето бъдеще. Заявете се и изберете стил, който е в сърцата ви и тече във вените ви. Не се притеснявайте от изумените погледи на възрастните роднини. Кой каза, че само баладите са подходящи? А и има рок балади. Просто изберете точната за вас.

- Страстно танго. Ще са ви нужни уроци по танци, много упоритост и желание, но ще бъдете звездата на дансинга не само защото сте младоженците. Направете го професионално, танцувайте с душите си и усмихнете гостите с идеалния оригинален първи сватбен танц.

Кои са най-добрите дати за сватба през 2022 спрямо китайския хороскоп

- Българска песен. Поканете изпълнителя и танцувайте с живо изпълнение. Има невероятно красиви песни, които никога не са били използвани за целта, но могат да се превърнат в идеални за вашия оригинален сватбен танц.

- Народно творчество. Вие не сте с носии, трапезата не е сред тревата на поляна, но много искате да направите културата и бита на старите българи част от празника? Изберете песен от народния фолклор за своя оригинален първи сватбен танц. Задачата е трудна, но не е невъзможна и със сигурност ще очаровате всички и дълго ще се говори за този ваш избор.

Каквото и да изберете, то трябва да отразява вас, вашата връзка, вашата обич, вашите идеи и мечти.

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес