Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им е направена магия (Част 2)

15 февруари 2021, 15:57 часа

Има хора, които просто не ни мислят доброто и се опитват да направят всичко по силите си, за да не се чувстваме добре. Ето кои са зодиите, на които най-вероятно им е направена магия:

За да видите кои са другите три зодии в ЧАСТ 1 – четете ТУК :

ТЕЛЕЦ: Телците имат много хора покрай себе си, които им завиждат по една или друга причина. Най-голямата завист идва от това, че са щастливи в любовта, а много близки техни приятели нямат късмет в тази област и желаят щастието на Телците. По този повод е възможно да има човек около представителите на тази зодия, който да иска нещата в любовта да спрат да им се получават. Ако усещате, че не ви върви напоследък или с половинката ви се карате и не сте на себе си, то най-вероятно някой ви е изпратил лоша енергия в любовта. Има как да се справите с това като спрете да комуникирате с приятел, който наскоро е претърпял много тежка раздяла. В момента той ви завижда и не е на себе си, но когато нещата при него се наредят, ще спре да ви завижда толкова за щастието, което имате. Засега просто се отдалечете от този човек!

ЛЪВ: Лъвовете са една от най-силните зодии, на които попринцип им върви в почти всичко в живота. Имат хубав дом, хубава работа, успешни са в това, което правят и точно там е причината да има много хора около тях, които желаят мястото им и си мечтаят за същия успех. Ако напоследък Лъвовете усещат, че късметът започва да ги напуска, че нещо не върви като хората и всичко се случва без конкретна причина, могат да предположат, че някой ги е нарочил. За да се справят със ситуацията е добре просто да се вземат в ръце, да продължат да действат както го правят досега и да не обръщат внимание на странични фактори. Когато човекът, който им завижда силно, види че те се справят все така добре и нищо не може да им пропречи на успехите, ще се откажат и ще прекъснат лошата енергия, която изпращат на Лъвовете.

СКОРПИОН: Скоопионите могат да се похвалят, че имат голямо приятелско обкръжение. Те се радват на много близки хора, на които винаги могат да разчитат, каквото и да се случи. Има обаче един приятел, който е крайно НЕ искрен с тях и те не могат да усетят лошата енергия, която идва от сърцето на този човек. За да помогнем на Скорпионите да разберат кой техен „приятел“ не им мисли доброто и ги спъва в живота с негативните си мисли, ще кажем, че това е приятел от детството, който просто с годините се е променил и вече не е същия добър човек, който е бил в миналото. Просто Скорпионите трябва да прекратят близки отношения с човека, който усещат, че може би им мисли злото и го казва индиректно чрез действия и скрит смисъл в думите, които отправя насреща.  

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес