Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 причини да не разбирате пола на бебето преди да се роди

24 април 2017, 14:26 часа

Децата внасят най-голямата промяна в живота ти, затова са и най голямото вълнение. Още от деня, в който двамата родители разберат за бременността, започват да се чудят за пола на бебето. Потъват в дълги размисли и нетърпеливо очакват момента, в който ще разберат какъв ще бъде цветът на детската стая.

Моментът на изненада при раждането, определено е изгубен отдавна. Понякога обаче, е много по-добре полът на бебето да остане в тайна до последно. Предлагаме ви 3 причини, които биха ви разубедили да разберете момче или момиче ще бъде бъдещият ви наследник.

 

1. Отговорът може да разочарова един от двамата родители. Често и двамата искат различно нещо. Страдат от болната амбиция за син футболист или дъщеря певица, а докторът може да успее да разбие мечтата на един от двамата. Предотвратете разочарованията и си осигурете спокойна бременност, като оставите изненадата за накрая.

2. Ще вземете по-малко дрехи и играчки за момче/момиче. Има случаи, в които лекарите бъркат пола. При появата на бебето се оказва, че бъдещето момиче, е истинско момченце. Всичките розови дрешки, кукли, розовият пухкав килим и еднорозите се оказват излишни. Когато нямате идея какво точно очаквате, избирате неща в неутрални цветове. Те няма да причинят разочарования и харчене на още пари в последствие.

3. Планирането на имена остава интересно до края. Ако разберете пола, почти веднага ще се спрете на името, което ви звучи най-подходящо. Очакването в неведение, от своя страна, ви оставя свобода, възможност да помислите добре и да променяте мненията си.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес