Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 знака, че той скоро ще те зареже

02 ноември 2021, 10:25 часа

Такива неща се случват често. Двама души се влюбват, започват да живеят заедно и може би дори се женят. Но с течение на времето нещо се променя. Самите отношения се променят. Поведението на партньорите се променя. Започвате да забелязвате неща, които в началото не са имали особено значение, но в крайна сметка доведоха до дълбока раздяла. 

Може би трудността е, че забелязвате някои проблеми твърде късно. Ето защо, ако видите и най-малките признаци на предстоящо бедствие, по-добре е да обсъдите всичко с партньора си.

Има 10 знака, че вашият мъж е на път да си тръгне.

1. Той поставя своите нужди пред вашите.

В ранните етапи на една връзка инстинктът казва на мъжа да се съобразява с нуждите на дамата ди него. Той прави това доброволно, като прави всичко възможно да спечели сърцето й.

2. Интимният ви живот бързо се влошава.

Интимният живот не е само секс. Това също е връзка между вас. Вашето тяло отделя хормони на любовта, което само изгражда взаимно доверие. Ако никой от вас няма физически или психологически проблеми, сексът трябва да играе толкова важна роля в една връзка, колкото фразата „Обичам те“.

3. Той предпочита да е с приятелите си, а не с вас.

Влюбените мъже предпочитат да са повечето от времето със семейството си, отколкото с приятелите си.

4. Той никога не се консултира с вас за важни решения.

Той е станал толкова „независим“, че вече не иска вашето мнение и не се интересува от вашите чувства.

5. Дразните го, като „провокирате“ кавги под най-малък предлог.

Има голяма разлика между човек, който обича да говори за музика и храна, и някой, който обижда, унижава и се оплаква от теб и от факта, че го прави по принуда.

6. Дори той признава, че заслужаваш най-доброто.

Извинението „заслужаваш най-доброто“ звучи малко твърде клиширано в наши дни. Ако той наистина те обича, тогава той трябва да е готов за промяна.

7. Вече не обсъждате сериозни теми.

Всякакви дискусии не само спряха, но се сведоха до бизнес комуникация. Не говориш за сериозни неща. През целия ден просто преговаряте един с друг.

8. Той вече не те уважава.

Уважението е термометър на взаимоотношенията. Ако той е престанал да те уважава (въпреки че те е боготворил в началото на връзката), значи е имало промяна в неговата личност.

9. Когато говорите, "бъдещето" изглежда много мъгляво.

Той вече не ви вижда като част от своето бъдеще и затова напълно избягва да обсъжда тази тема или казва, че никой не знае какво ще стане в бъдеще.

10. Той отказва да прави компромис по време на спор.

Последният знак, че любовта си е заминала, е липсата на състрадание и пълна емоционална откъснатост. Може дори да те мрази.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес