Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10-те най-красиви мъже в света според пластичните хирурзи

22 октомври 2024, 17:00 часа

Казват, че никой не е съвършен. Но, както се оказва, хора, които са възможно най-близо до идеала, все още съществуват. Списък с такива мъже представи британският пластичен хирург Джулиан Де Силва.

Арън-Тейлър Джонсън

Тази година Арън-Тейлър Джонсън получи титлата най-красив мъж на планетата. Изглежда, че намерихме синоним на думата „идеалност“. Актьорът, участвал в Tenet, Faster than a Bullet, Becoming John Lennon и наскоро излезлия Stuntmen, отговаря на златното сечение с цели 93,04%. Съгласете се, цифрата е впечатляваща. А носът и овалът на лицето му поотделно са максимално близки до 100 процента - 98,8% и 99,2%.

Още: 5 „правила на гейшата“: Как да накарате мъж да се влюби във вас

Люсиен Лавиконт

През август тази година излезе нов сезон на нашумелия сериал „Емили в Париж“, чиято вълна от популярност вероятно не ви е подминала. Люсиен Лависконт, който играе Алфи, банкер от Лондон, отговаря на принципите на златното съотношение с 92,41%. Плътните устни са наградени с 97,2%, почти идеално съотношение между дължината и ширината на лицето (99,1%). Сега е ясно защо Емили е хвърлила око на Алфи.

Пол Мескал

Ирландският актьор придоби популярност след участието си в сериала "Нормални хора" и филма "Непозната дъщеря". И предстоящото излизане на продължението на „Гладиатор“ с Мескал в главната роля не ни позволява да забравим за това. Актьорът е на трето място в списъка с 92.38%. Местоположението на очите, линията на челюстта, носа - тези части на лицето поотделно надхвърлят марката от 90%. Единствено устните явно нямат достатъчно обем - те са оценени на 82%. Между другото, в младостта си актьорът претърпя нараняване на челюстта, което се дължи на безграничната му любов към футбола. Но, както можете да видите, това изобщо не развали външния му вид.

Още: Не визия, тези 6 женски качества полудяват мъжете

Робърт Патинсън

„Хоа-хоа-хоа...“ - изглежда това е прозвучало в главата на хирурга, докато съставя списъка. Всъщност звездата от „Здрач“ бе избран за най-красивия мъж през 2020 г. Не, през годините актьорът не е изглеждал по-зле, просто на арената на съвършенството са влезли по-силни конкуренти, а Патинсън със своите 92,15% се озовава на четвърто място.

Джак Лоудън

Синеокият шотландец, известен с ролите си в сериала "Бавните коне" и филма "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта", получава 90,33%. Между другото, небесните очи му осигуриха високото място в списъка. Местоположението им е 97% идеално. Друга холивудска звезда забеляза красотата на актьора. През лятото Джак се ожени за актрисата Сирша Ронан. Неговата избраница все още не е включена в списъка на най-красивите жени, но е номинирана за Оскар четири пъти.

Още: 4 зодиакални знака мъже, които четат мисли

Джордж Клуни

През 2017 г. Клуни оглави подобен списък и се похвали с ниво на съвършенство от 91,86%. Сега неговият процент на съответствие със златното съотношение е спаднал до 89,9%, а самият актьор е на шесто място. Според Джулиан Де Силва, автор на класацията, безмилостното време е виновно за промяната в чертите на лицето на звездата. Но каквото и да казва някой, на 63 години Джордж Клуни изглежда страхотно.

Никълъс Холт

Какво е общото между семейната мелодрама „Моето момче“, дистопичния екшън „Лудият Макс: Пътят на яростта“ и историческия сериал „Великите“? Красивият Никълъс Холт, който играе във всички тези филми. Актьорът беше включен в списъка на идеалните мъже с показател от 89,84%.

Чарлз Мелтън

Чарлз Мелтън стана известен с ролята си в тийн сериала Riverdale, а миналата година вече участва в номинирания за Оскар филм Май декември. Не е лошо кариерно израстване, трябва да се съгласите. А що се отнася до красотата му, Чарлз Мелтън отговаря на 88,46% на правилата на златното сечение.

Идрис Елба

Звездата от сериалите "Лутър" и "Жицата", филмите "Три хиляди години желания" и "Отмъстителите" получава рейтинг от 87,94%. Д-р Джулиан Де Силва обясни това решение с несъвършените пропорции на носа и устните на актьора. Въпреки това, ако си спомняте, Идрис Елба стана най-сексапилният жив мъж през 2018 г. според списание People. Това още веднъж доказва, че не е нужно да сте абсолютно перфектни, за да изглеждате привлекателни в очите на другите.

Шахрукх Хан

Не само Холивуд: „Кралят на Боливуд“ също стигна до топ красивите мъже. Външният вид на индийския актьор Шахрук Хан получи оценка от 86,76% от пластичен хирург.

източник: https://www.marieclaire.ru/krasota/10-samykh-krasivykh-muzhchin-mira-po-versii-plasticheskikh-khirurgov/

 

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес