Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прокуратурата отрича, че хазартен бос е застрелян заради бизнеса си

04 юни 2018, 09:06 часа • 1438 прочитания

Необуздана ревност – това е единствената причина за убийството на хазартния бос Коста Николов. В това беше категоричен окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Според Чинев, тежко ранената млада жена е постъпила на работа при Коста Николов в началото на месец май. Николов е проявил веднага интерес към нея и почнал да я кани на вечери, казва прокурорът.

Обвинителят говори след свидетелски показания пред камерата на Нова телевизия. Две жени, едната от които собственичка на хотел, бяха категорични, че Николов е застрелян за назидание, защото е богат и за да се покаже, че може да му вземат всичко безнаказано. Едната е видяла какво се е случило – момичето (Ася) било простреляно след като Николов бил застрелян, като младата жена е била извън автомобила и е излизала от жилищна сграда.

Георги Чинев обаче заяви, че убиецът Михаил Стоянов е бил близък с Ася и тя му се оплакала, че Николов бил много настоятелен, но била казвала и, че бил и галантен. Това е казал самият Стоянов, който заявил пред разследващите, че действал от ревност.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес