Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пореден случай на жестоко домашно насилие: Мъж преби до смърт жена с бокс

07 август 2023, 08:30 часа • 2583 прочитания

Пореден случай на жестоко домашно насилие. 45-годишна жена е убита от мъжа, с когото живее на семейни начала и негов съсед. Пребита е с бокс до смърт. И двамата са задържани.

ОЩЕ: Пореден случай на домашно насилие: Задържаха полицаи заради заплахи към бившата му жена

Дъщерята на жертвата разказа, че мъжът и майка й се запознали в социалната мрежа Фейсбук. Започнали да излизат и да ходят заедно на мачове. Не след дълго тя се преместила да живее при него. „Често е идвал в къщата им на гости. Бяхме с добри впечатления от него“, сподели дъщерята на жертвата.

По думите ѝ, майка ѝ не е споделяла да имат проблеми, не са усетили и мъжът да е агресивен.

„Не знаехме нищо за него. Каза само, че има дъщеря и живее под наем в Надежда, на бул. „Ломско шосе“, каза още младото момиче.

Един ден мъжът ѝ се обажда, за да ѝ каже, че с майка ѝ са се скарали, ударил ѝ шамар и да отидат да си я приберат. „Когато отидохме, той ни чакаше пред блока. Вкара ни в апартамент на съседа, който живее с бременната си жена. Той седеше с бокс на дивана. Когато го накарах да ме заведе при майка ми, той ме заведе в неговия апартамент и тогава видях майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Лицето и беше обезобразено, имаше кръв по цялото лице, очите не и се виждаха. Повиках полиция“, разказа през сълзи дъщерята.

Жената лежи в кома 18 дни. „Не е излизала от комата. Беше с тежка черепно-мозъчна травма. На 12 юни ми се обадиха от болницата и казаха, че е починала“, сподели момичето.

Оказва се, че Росен, с когото жертвата живее на семейни начала, има няколко присъди - за кражби, шофиране под въздействие на алкохол.

ОЩЕ: Мъжът, остригал и пребил приятелката си във Видин, остава в ареста

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес