Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тити Папазов даде отчет за "Левски" - "Лацио", 29 000 лв. преведени на "синята" ДЮШ

23 юни 2014, 12:14 часа • 8411 прочитания

Точно месец след юбилейния мач на "Левски" с Лацио, от празнуването на 100-годишнината на клуба, един от основните организатори, треньорът на баскетболния "Левски" Тити Папазов даде отчет пред медиите.

"Искам да отбележа, че в цялата организация успяхме да се справим сами, както и с помощта на клуба. С този юбилей Левски доказа, че ще бъде вечен. Допуснахме и доста грешки. Най-важното е, че успяхме да организираме такова тържество. За мен юбилея имаше две основни послания - да покаже на цяла България какво е Левски - като институция и фенска маса, и за феновете след този тежък сезон да имат възможност да отпразнуват годишнината. Живеем в среда на негативизъм, но благодаря на всички медии, които ни помогнаха. Искам да се извиня на "сините" фенове, в които се съмнявах, че ще напълнят стадиона. "Синята" любов е най-големият дарител и спонсор на това събитие. Има човек, който даде 51 200 лева. Той обаче пожела да не споменавам името му. Направихме добър юбилей. Ще се помни от всички левскари.

С този юбилей категорично доказахме, че нашите фенове са най-великите. Не трябва да изпускаме тази еуфория. Останалите средства ще бъдат изхарчени единствено и само за бъдещето на клуба - детско-юношеската школа. Събраната сума за ДЮШ е точно 80 522, 90 лв. Бяхме притиснати от времето и се извинявам, че не направихме запитаване до цялата фенска общност. В петък преведохме над 29 544 лв. на отделна сметка за ДЮШ. За мен беше отговорност и чест да организирам това събитие.", сподели Папазов.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес