Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"С този студентски град, не можеш да се наспиш. Утре тренираме в 3, за да наваксаш"

15 февруари 2024, 22:03 часа • 8830 прочитания

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България - Стилиян Петров, използва социалните мрежи, за да публикува стара своя снимка с легендарния треньор Димитър Пенев. На кадъра е уловен момент от периода на Стенли в ЦСКА под ръководството на Пената.

Пената с култов лаф към Стенли за нощния живот в Студентски град

Публикацията на някогашния халф на Астън Вила бе придружена с шеговития текст: "Първите думи на този велик треньор към мен: "С този студентски град, не можеш да се наспиш. Утре тренираме в 3, за да наваксаш". 

ОЩЕ: "Трите коня" показват обединение: Стенли се включва към Бербатов и Мартин в обиколката на страната

ВАР-ът на Actualno

"И тогава имаше чалга, сутрешни прибирания, но..."

Постът набра популярност във Фейсбук, а Петров разказа интересни истории в коментарите. "Студентски град беше като магнит за мен. И тогава имаше чалга, сутрешни прибирания. Но никога не съм пропускал тренировка или непълноценен. Това се промени с времето. Вече две бири и цяла седмица почивка" - отговаря Стенли на потребител, който го пита: "Така ли си правил .... С купони по студентски град чак до капитан на Селтик и Астън Вила".

ОЩЕ: "Пас към миналото": Как Пената се заинати да бойкотира мач на ЦСКА срещу Реал Мадрид

Първите думи на този велик треньор към мен: С този студентски град, не можеш да се наспиш. Утре тренираме в 3 за да наваксаш😂😂😂😂😂 🙌🙌🙌👏🔥❤️

Публикувахте от Stiliyan Petrov в Четвъртък, 15 февруари 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес