Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Люксембург излиза за хикс срещу България

11 октомври 2024, 20:00 часа • 692 прочитания

Селекционерът на Люксембург Люк Холц призна, че и равенството в предстоящия двубой с България ще бъде добър резултат за неговия тим. Наставникът даде пресконференция преди мача между двата тима от група 3 в Дивизия "С" на турнира Лига на нациите. 

Хиксът е добър резултат за Люксембург срещу България

"Наясно сме с борбения дух на българския тим, който беше в основата на успеха срещу Северна Ирландия. Ако искаме да вземе добър резултат тук, трябва да сме пределно концентрирани от първата минута и да сме готови за битка. За нас равенството тук е добър резултат. Ако ни се отвори възможност да победим, разбира се, че бихме се възползвали", заяви Холц.

ОЩЕ: Илиан Илиев: Съставът не е решен, потенциалът на Люксембург не отговаря на резултатите (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Мнението на Мика Пинто

В брифинга взе участие и националният състезател на Люксембург и футболист на ЦСКА - Мика Пинто: "В България съм само от месец. Знам, че българският отбор ще се бори здраво за победата. Знаем какво трябва да направим и сме наясно, че ще бъде труден мач. Подготвихме се добре през седмицата и сме готови за утре. Психологическият аспект ще бъде много важен. Ако не сме готови психологически, няма да успеем да вземем добър резултат", коментира Пинто.

Двубоят между България и Люксембург е в събота от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. "Лъвовете" делят първото място в групата с Беларус с по 4 пункта, докато Люксембург е на последната четвърта позиция без точков актив.

ОЩЕ: Гонзо за националния отбор: Всички знаем, че нямаме "уау" футболисти, затова ни трябва колектив

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес