Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев похвали Илиян Стефанов и говори за плана на Левски срещу ЦСКА (ВИДЕО)

11 октомври 2024, 19:10 часа • 437 прочитания

Старши треньорът на ЛевскиСтанислав Генчев, даде своето мнение след разгрома на "сините" над Хебър в контролна среща. Специалистът похвали Илиян Стефанов, който се завърна с две попадение на терена. Наставникът на столичния гранд говори и за предстоящото дерби с ЦСКА.

Ще играе ли Илиян Стефанов срещу ЦСКА?

"Илиян Стефанов по-добре нямаше как да се завърне, отбеляза два гола, чувства се добре. От седмица на седмица е по-добре. Получаваме допълнителна опция в атака с него. Много зависи какво ще е становището на докторите, много е важно кога ще можем да разчитаме напълно на него. За мен е добре, че се завърна. Чисто игрово му трябват още няколко мача“, заяви Генчев относно Нани след успеха на Левски над Хебър.

Илиян Стефанов Левски

Планът на Генчев за ЦСКА

"Всичко, което тренираме и сме изиграли в предишните мачове, го оценяваме обстойно – какво трябва да подобрим, как да подходим в мача с ЦСКА. Вече имаме някаква идея, но всички тези неща ще ни дадат допълнително информация как да подходим в мача с ЦСКА, за да излезем победители“, продължи той.

„Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме, връщат се след контузия. Тренираха и през седмицата, но не искахме да ги уморяваме. Бала и Келиан имат леки проблеми, но ще си бъдат с отбора. И те са играли през по-голямата част от мачовете“, треньорът на Левски.

ОЩЕ: Шедьовърът за Гунди зададе тон за още обединяващи филми! Кой е следващият?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес