Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Груев има доверие на Кръстаич, а според Краев всичко е срещу България

10 септември 2023, 22:12 часа • 2364 прочитания

Полузащитниците на националния отбор на България Илия Груев и Андриан Краев коментираха загубата на "трикольорите" от Черна гора в двубоя от петия кръг на квалификационната група G за Евро 2024. Халфът на Лийдс Юнайтед заяви, че има доверие на селекционера Младен Кръстаич, докато според футболиста на Левски сякаш всичко е срещу "лъвовете".

Груев има доверие на Младен Кръстаич

„Нямахме късмет днес. Малко ни писваше. Изравнихме, натиснахме ги. Една контраатака и пак ни вкараха. Това е футболът.В халфовата линия се чувствам много добре, това е моята позиция. Там, където ме пусне треньорът, там играя. Имам му голямо доверие. Това е процес, в живота нищо не става бързо“, каза Груев.

Според Краев всичко е срещу България

"Нямам отговор и аз защо загубихме. Играхме добре, натиснахме след червения картон. Тотално доминирахме. Липса на класа, шанс, не знам и аз какво е. Допускаме гол в продължението на първото полувреме и след това в 97-ата минута. Все едно всичко е срещу нас. Късмет или шанс - не знам как да го нарека и аз", призна Краев.

ОЩЕ: Кръстаич: Съжалявам заради момчетата, не повтаряме грешките си

"Предстоят мачове за престиж"

"Повтарят се тези грешки, може би от младостта на отбора. От тези грешки се расте нагоре. Надявам се да си вземем поуките и да растем нагоре. Предстоят мачове за престиж и да се обиграваме още повече, да направим едно ядро и да се опитаме да направим някакви успехи", допълни халфът на националния отбор по футбол на България.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес