Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев: С Илиан Илиев имаме шанс да излезем от бездната

16 декември 2023, 21:40 часа • 4100 прочитания

Националът на България по футбол Филип Кръстев коментира представянето на "лъвовете" при новия селекционер Илиан Илиев. Полузащитникът върна лентата назад към престоя си в Левски, като разкри, че столичният клуб не му е заплатил заработени бонуси.

Представянето на България при Илиан Илиев

"Мисля, че и двата мача, които направихме с националния отбор, бяха в позитивна насока. Ако трябва да ги сравним с мачовете при стария треньор, смятам, че направихме крачка напред, и вече всичко зависи от нас как ще продължим. Аз уважавам Илиан Илиев страшно много и му благодаря за доверието, което ми гласува, защото за мен най-важното в кариерата е да представям националния отбор, и тогава изпитвам най-голяма емоция. Лично аз ще направя всичко възможно индивидуално да раста нагоре и да съм на ниво, когато имаме мач на България, за да се представям оптимално за държавата ни. Дай Боже да си стъпим на краката и да покажем, че ние сме футболна нация, и да излезем от дупката, в която сме от години, и да зарадваме хората. България винаги ще бъде футболна страна и мисля, че с Илиан Илиев имаме шанс да излезем от тази бездна", заяви Кръстев пред колегите от Sportal.bg.

ОЩЕ: Кирил Десподов: Използват националния отбор за шеги

Левски ВАР

Спомените на Филип Кръстев за Левски

"Това беше най-добрият период за мен до момента в кариерата ми и никога няма да го забравя. Левски ще остане много дълбоко в сърцето ми, макар да съм израснал в Славия. Никога няма да отпиша възможността да се върна отново там. Разбира се моите мечти и цели са да се реализирам в чужбина. От малък преследвам тази цел и се надявам да направя дълга и успешна кариера, но ще бъда щастлив, ако един ден се завърна на “Герена” и съм със синята фланелка. Чувството да играеш за толкова обичан клуб е наистина уникално. Оценявам, че играх за един много голям отбор, какъвто е Левски", припомни си талантливият халф.

ОЩЕ: Турски гранд готви оферта за звезда на Левски

Причината Фуфу да се върне в България се казва Мъри Стоилов

"Всички знаят, че Станимир Стоилов е причината да се върна в България и да заиграя за Левски. Той пое инициативата да се срещнем с него и мениджъра ми Николай Жейнов, когато бях в предишния ми отбор в Холандия.  Винаги съм имал уникална подкрепа и от Наско Сираков, и от Дани Боримиров, споменах вече и за Мъри Стоилов. Аз също мисля, че успях да дам своята частичка и да бъда полезен на отбора", не скри състезателят на Лос Анджелис ФК.

Кръстев: Левски не ми плати бонуси, но няма значение

"Единственото, може би, от което останах с малко горчилка, е една постъпка на ръководството или не знам от кого точно зависеше това: Когато вече формално ми беше изтекъл договорът с Левски, бонусите, които бях заработил през сезона, не бяха преведени. За мен бе малко неуважително, като не става дума за парите в случая, разбира се, а за отношението в тази ситуация. Но няма значение, това е минало. Всичко свързано с този отбор оставя в мен една усмивка и всичко с Левски ще бъде запомнено с добро", запази позитивния тон Филип Кръстев.

Междувременно стана ясно, че друг български национал ще подсили Славия (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес