Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Една пречка по-малко: Съдът отхвърли жалбата срещу строежа на „Армията“

21 ноември 2023, 16:45 часа • 4161 прочитания

Ръководството на ЦСКА получи една от най-важните спортни новини малко преди края на годината. Днес стана ясно, че съдът е отхвърлил жалбата срещу предстоящата реконструкция на стадион „Българска армия“, което означава, че ако много скоро „червените“ могат да започнат работа по съоръжението.

Жалбоподателят отново не е внесъл държавна такса

Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев качи в социалните мрежи днес съдебното решение, което отхвърля жалбата на Николай Веселинов. Според разпореждането на Административния съд в София жалбоподателя за пореден път не е внесъл държавната такса в размер на 10 лева. Именно и това е причината „производството по делото да е без движение“.

GAME OVER! Чакаме багерите💪

Posted by Milko Georgiev on Tuesday, November 21, 2023

Съдът отхвърля поредна жалба на Николай Веселинов

Както е известно, кандидатът за кмет на район „Красно село“ в София на няколко пъти подава жалби срещу предстоящата реконструкция на „Армията“, но никога не плаща държавната такса, като според адвокатите на ЦСКА това е прийом за протакане на процеса. Сега Веселинов има 7-дневен срок, в който да внесе въпросните 10 лева в Административния съд и да обоснован правния си интерес за обжалване на разрешителното за строеж. В противен случай, то ще влезе в сила.

Един от собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев пък обяви, че пари в клуба има и сподели, че всички трябва да са спокойни.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес