Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш вратар на Левски се точи за победа на Черна гора над България

07 септември 2023, 16:20 часа • 2542 прочитания

Бившият вратар на Левски и настоящ национал на Черна гора Милан Миятович сподели, че той и съотборниците му трябва да вземат задължителни три точки в предстоящата евроквалификация с представителния тим на България. Двубоят между двата тима е в събота, 10 септември от 19:00 часа в Подгорица.

Миятович е категоричен, че победи срещу Литва (б.р – днес) и срещу България ще доближат черногорците до така мечтаното класиране на Европейското първенство в Германия през следващото лято. Опитният страж допълни, че най-важното е да излязат в предстоящите срещи с голямо желание и агресия.

В Черна гора се надяват на победа срещу България

Милан Миятович

„Трябва да победим и в двата мача, ако искаме да се класираме на Европейското в Германия догодина. Очакват ни важни двубои – първо трябва да преодолеем Литва, а след това пред нашата публика и да вземем мача с България. И с шест точки съдбата ни е вече в нашите ръце“.

„През октомври и ноември ни чакат гостувания в Белград и Будапеща, а там също трябва да търсим победа, за да стигнем на финалите. Във футбола никога нищo не се знае. Няма предварително спечелени мачове. Трябва да имаме добър подход, да отворим мача навреме и да спечелим точки“.

„Важно е да сме мотивирани. Да влезем с голямо желание и агресия, зa да спечелим мача. Ако това е така, тогава няма да има проблеми. Винаги е по-хубаво, когато печелиш без да си допуснал гол. Тогава играем по-разкрепостено, не се налага да гоним в резултата. И имаме повече свобода сами да решим мача“, каза Милан Миятович.

ОЩЕ: Кога и къде да гледаме мача България - Иран.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес