Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бъдещето е вече тук: Безжичен 5G интернет за офиса и дома

07 април 2023, 13:55 часа • 10503 прочитания

Добре развитият пазар на телекомуникационни услуги и IPTV телевизия в България преминава в нова степен на развитие. Българският телеком Vivacom стартира новата си услуга 5G HOME INTERNET, която предлага неограничен високоскоростен интернет и висококачествена интерактивна телевизия EON, включително за клиенти в райони без изградени оптични мрежи.

Услугата 5G HOME INTERNET е идеалното решение както за дома, така и за офиса, като предлага неограничени възможности за потребителите. Тя осигурява стабилна връзка не само за стрийминг, но и за игри и гледане на разнообразно съдържание в Ultra HD резолюция. 5G HOME INTERNET се инсталира бързо и без допълнително окабеляване, като е необходим само предоставеният от Vivacom 5G рутер от последно поколение с поддръжка на Wi-Fi 6.

Цената на пакетите с включен неограничен трафик и максимална скорост на изтегляне/качване от 100 Mbps/ 40 Mbps започва от 39,80 лв. на месец при сключен договор за 12/24 месеца. В същото време промоционалната цена за 24-месечен договор е само 29,80 лв/месец с ДДС за самостоятелна услуга. Клиентите могат да комбинират безжичния 5G домашен интернет с интерактивната телевизия от ново поколение EON TV. В този случай пакетите започват от 33,90 лв. на месец за услугата EON LIGHT с над 115 телевизионни канала, включително над 40 в HD качество. Потребителите имат достъп и до видеотека, съдържаща повече от 15 хил. заглавия, спортен режим; превъртане на съдържанието до седем дни назад, както и възможност за създаване на детски профили. В пакетите с EON, освен  безплатния 5G HOME INTERNET рутер, Vivacom предоставя безплатен EON приемник, EON Smart TV App, както и достъп до мобилното приложение на EON.

Високоскоростният безжичен 5G интернет е подходящ не само за домашна употреба, но и за бизнеса, който търси надеждна и бърза интернет връзка в мобилната 5G мрежа с най-голямото покритие в страната. Услугата е идеалното решение за компании, чиито офиси се намират на отдалечени места или нямат оптично покритие.
Възможностите на 5G OFFICE INTERNET включват свързване на няколко устройства едновременно, бързо изтегляне на файлове, както и сигурна връзка за споделяне на видео и документи. Тя е подходяща за всеки бизнес, независимо от неговия размер, като предоставя множество допълнителни възможности на клиентите.

“С новата услуга клиентите ни могат да гледат EON в перфектно качество, да разчитат на супер бърз интернет за работа или забавление и да не се притесняват за скоростта, в същото време. И всичко това е възможно благодарение на 5G мрежата на Vivacom, която вече покрива близо 80% от населението в страната“, каза главният изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев по повод старта на услугата.

Начо Стригулев
Начо Стригулев Отговорен редактор
Новините днес