Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Елин Пелин с ново лятно предизвикателство към деца и младежи

04 септември 2024, 15:11 часа • 602 прочитания

МКБППМН към Община Елин Пелин отправя ново лятно предизвикателство към деца и младежи от 7 до 18-годишна възраст. МКБППМН обявява конкурс на тема „Моето забавно и щуро лято“ в следните категории:

„Нарисувай твоето лято“ – рисунка във формат А4, на твърд картон, свободна техника

„Моето лято в снимки“ – фоторазказ с интересно заглавие и в поредица от 3 до 5 снимки, показващи весели случки от Вашето лято. Важно изискване към снимките е да бъдат заснети с висока резолюция, да не са колажи или графики, да нямат надписи и дати, позволената обработка е за яркост и контраст.

„Разкажи ни историята на твоето лято“ – кратък и забавен разказ за щурите моменти от лятната ваканция - в рамките на 1 стандартна печатна страница.

Възрастовите групи, в които творците ще бъдат включени, са:

от 7 до 10 години

от 11 до 14 години

от 15 до 18 години

Участниците могат да отразят в снимки, рисунки или разказ летните си преживявания, свързани с човечност, добротворство, съпричастност, позитивни събития, пътешествия, спорт и забавления.

Срок и начин за предаване на творбите:

Снимки и разкази - до 9 септември 2024 г. на имейл адрес ohsd@elinpelin.bg. В имейла напишете своите имена, клас и училище, както и телефон за връзка.

Рисунки – до 9 септември 2024г. в отдел „Образование, хуманитарни, социални дейности и демография“ – етаж 2, стая №15. Рисунките на гърба да имат следната информация: три имена, училище, клас на детето и телефон за връзка.

Награди - за класираните деца и младежи на призови места в трите възрастови групи:

Грамоти и предметни награди

Ваучер за „Рисуване и сокче“ в арт ателие „ART di-di“, гр. Елин Пелин

Чрез изпращането на своите снимки за участие в конкурса, Вие давате своето съгласие да се публикуват на фейсбук страницата на Община Елин Пелин.

Още: Местната власт и жителите на Елин Пелин обсъдиха новия начин за образуване на такса "смет"

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес