Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Застреляли Осама докато гледал индийско порно?

09 юли 2012, 14:07 часа • 38793 прочитания
Няколко индийски медии съобщиха едновременно, че известният във Боливуд кинорежисьор Рам Гопал Варма е назовал името на порноактрисата, чийто филм е гледал преди да бъде убит терорист номер едно и лидер на международната терористична мрежа “Ал Кайда” Осама бин Ладен. Дадената информация не може да претендира за 100-процентова точност, но премина по индийските, а и чуждите блогове като горски пожар, предаде БЛИЦ.

50-годишният Рам Гопал Варма, който има над 40 филма зад гърба си като режисьор и продуцент, е направил изказване в своя профил в Twitter относно това, че “източник” го е уверил в следното: Осама бин Ладен е бил убит, докато е гледал порно. Но за това, кое порно конкретно е гледал терорист номер едно, не се споменава нищо. При това индийският кинаджия се интересува: наистина ли Осама преди смъртта си се е развличал с порнофилм с участието на Съни Леоне?

Трябва да се отбележи, че сред читателите на блога на кинорежисьора записът предизвика по-малко интерес, отколкото сред индийските медии, които внимателно следят съобщенията относно Съни Леоне, започнала наскоро кариера в Боливуд.

Засега ролите на Леоне в Боливуд не се отличават с разнообразие на жанра: тя се снима във филмите "Big Boss 5" и "Jism 2", определяни като лека еротика, съобщава Нюз ру.

По-рано стана известно, че германските спецслужби са разкрили документи, закодирани в порнография, които издавали планове на покойния лидер на Ал Кайда Осама Бин Ладен за теористични атаки в Европа. Доказателствата са открити от германските полицаи у австрийски гражданин на име Максуд Лодин, който по техни информации е преминал обучение в терористичен лагер в Пакистан и е планирал да изгради клетки на терористични организации в Германия.

22-годишният Лодин бил задържан при пристигане от Пакистан на 16 май миналата година. У него са открити няколко флаш устройства за пренос на памет, между които е открит и порнофилм със заглавие „Kick Ass” и файл, озаглавен „Sexy Tanja”.

Германските полицаи засекли 100 документа, които според тях били използвани от Ал Кайда при организацията на техните акции преди време. Освен това, сред информацията фигурирали и планове за бъдещи атентати на територията на Европа. Авторът на тези документи засега е неизвестен, но най-вероятно това е някой от лидерите на “Ал Кайда”. Тези операции са замислени и описани в периода между 2008 и 2009 г., но някои от тях биха били от голяма полза в делата срещу активисти и лидери на терористичната организация, които се водят понастоящем.

На германските полицаи първо направило впечатление, че порнофилмите продължавали едва няколко минути, като при това били с по-лошо качество от обичайното. Затова те се заели да проучат внимателно файловете и след няколко седмици резултатите били налице.

Редактор: Сияна Любомирова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес