Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Абитуриентът, чиято история разтърси България: Никой не бива да бъде оплют за нищо

26 май 2016, 09:06 часа • 8271 прочитания

Той се казва Кристиян Неделчев, учи във Втора английска гимназия, в 12 „г” клас. Неговата история, историята на бала му, разтърси социалната мрежа Facebook вчера (25 май), след като хиляди хора разбраха как съучениците му го изоставят и никой не го закарва до мястото на абитуриентския му бал.

По думите на Кристиян той всъщност е разчитал на един-единствен съученик да го закара до бала. Никой не бива да бъде оплют за нищо, добави Кристиян пред Нова телевизия. Момчето не е попитало всичките си съученици, грешката е изцяло моя. Бях под афект,огорчена, разочарована от това което чух от момчето и действах необмислено. Не съм искала да обидя никой, съжалявам, че един мой личен статус създаде толкова тревога, каза и Весна Видова, която сподели историята. Съучениците на Кристиян обаче не желаят да коментират случката пред медиите.

Не мога да си представя нашите ученици да го изоставят сам, твърди зам.-директорката на Втора английска гимназия и класна на Кристиян. Самият той си обяснява бурната реакция с погледа на хората, че е низвергнат, но не желае да се чувства така.

Кристиян желае силно да влезе в Софийския университет, като е изтеглил кредит от 150 лева, за да плати таксата за приемните изпити.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес